Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » I Osijek će imati multipleks Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  gospodar majmuna Postano:
Bio sam u kinu negdje u 1 mjesecu i bilo je, uključujući mene i djevojku, 6 ljudi u kinu...kontam si da će tako biti iu ovom nakon možda mjesec dana kad svi koje zanima kako je to budu vidjeli....

#17:    Autor:  Loona Postano:
W.M. Felt je napisao/la:
Ujedno ne shvaćam prednost platna od 100 metara - u barem 10-ak redova mora se pomicati glava ne bi li se vidjelo sav sadržaj filma, što gldeanje čini nepodnošljivim, a poslije boli glava.

Tako je.. osijek031.com smile ni meni se nije svidjelo to preveliko platno.. moraš biti u zadnjem redu da bi relativno normalno gledao film..
Al jedan od tih puta sam bila na nekoj noćnoj premijeri.. uglavnom, film je počinjao u ponoć, a meni je oko 2 h ujutro išao bus, pa sam otišla pogledati film (Ukleta kuća, ili tako nekako).. nas četvero je bilo u dvorani, ja sam malkice odspavala i odlično ubila vrijeme do polaska busa.. Smile
Osijek031.com » Vijesti » I Osijek će imati multipleks Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::