#24:
Re: Grad predao 30 novih bicikala za rekreaciju građana
Autor:
debeli
Postano:
05.07.2008. 1:14
citam neke ovdje i ne mogu vjerovat..tipični osječani...samo znaju pljuvat i srat po svemu, cim se nesto pozitivno osmisli odma ne valja, te vidi ovog prnjata kakav je, te je neko stavio sebi u dzep novce...sta mene boli k...jel ih kupio prnjat, đapić, pero, marko, ovaj onaj, bitno da su tu, a za ove pametnjakovice kojima je 1900kn preskupo za taj bicikl, nek se malo raspitaju za cijenu pa nek komentiraju...
|
Vidi lega pa boli me jer ih nije kupio niti jedan od njih nego mi kojima se skida prirez od plaće. Zašto nisu kupili citybike, trackere, ili neki hybrid, nego ovako kupe mountiće na koji stari čovjek nemere napraviti niti 3 km kroz kopački, jer neće moći više ledja ispraviti. Što fali tom Capriolu (nisam zno da se dijelovi prave u OS), malo veća varijanta ponike i mozes s njim na kraj Baranje ako hoćeš.
A o tome zašto su kupljeni kod Škosa dalo bi se razgovarati, jer ako je neko najstariji trgovac u Osijeku ne znači da je najbolji ponuđač, nego da je servis istih bajkova sigurno predvidjen u Škosu. Isto tako su mogli biti kupljeni i u Intersportu ili u Hervisu, volio bi da znam da li je bilo natječaja ili je Prnjo sam odlučio ko će prodati bajcikle.
|