#18:
Autor:
globe_spinner
Postano:
05.05.2008. 9:17
bas iz tog razloga sto mozda i jesam nacionalista i sto treba te sve srbe protjerat
|
"Nacionalista"? Ma bravo, ne ide ti hrvatski, vjerojatno imaš tri zuba u glavi, ali Srbe treba protjerati. Mozgovi kao ti samo podgrijavaju teze i održavaju na životu upravo one političare čije se politike - boje.
Do kad će ovaj portal tolerirati govor mržnje i uvrede? Ah, pa zašto bi se itko zamislio kad i novi gradonačelnik odobrava sve ovo.
Zar itko misli da će nacionalna manjina postati "poslušnija" i "lojalnija" ovim junačkim činom? Evo, mene ne jebe to što se u nekom selu pekao vol i slušala Ceca, mene jebe što je to isto praktički u centru Osijeka, koji bi se trebao ponositi kulturom, civilizacijom... Kulturna zbivanja s najdužom tradicijom i najvećim interesom javnosti u Osijeku su auto-pijac, nedjeljnja utakmica i prikupljanje glomaznog otpada po prigradskim naseljima.
Predlažem da kao "najluđi" i "najhrvatskiji" hrvatski navijači, uzmu svoje transparente, bubnjeve, trube, noževe, pile i krenu na sljedeću utakmicu na Marakanu. Pa kom opanci, kom obojci.
Neš ti Kohorte, policije i novinara. Sramota.
Eto, po istoj logici po kojoj Hrvati u Tuzli imaju pravo navijati za Dinamo, ja mislim da mali Srbi imaju pravo navijati za klubove iz Srbije. I ni pod kojim uvjetima nijedan čobanković kao ovaj gore nema pravo skakati na policajce, kamenovati djedove, djecu, starce i praviti nacionalnu sramotu.
Što je sljedeće? Srbi se kupali u Jadranu, zamislite.
"Mali Srbi jeli hrvatske čokoladice i bacali papire kroz prozor".
Automobil srbijanskih registracijskih oznaka udario hrvatsku lastu. Pa ovo je izravna povreda državnog suvereniteta - Srbi navijaju za svoj klub. Mislim da sutra ujutro treba poslati vod specijalaca u školu u Bobotu, da se istraži koja djeca navijaju za Zvijezdu, a koja za Partizan, a koja su neopredijeljena.
Najbolje da svi koji razmišljaju kao Slavonac isključe svoje kompjutere i ostale električne naprave, odjave u HEPu (i podmire dug) i vrate se natrag na granu s koje su im pređi ljosnuli, s obzirom da je brat Srbin "pronašao" struju.
Kad je već banana-država, nek se vidi tko su njeni majmuni.
Kohortu, Matkovića i Red Star nabijem na kar.
|