Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Gradonačelnik sudio na nogometnom turniru učenicima Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  hogar Postano:
Šteta, razočaran sam što će lopovi ostati nekažnjeni i tako dati primjer drugima da se ovaj narod može sustavno nekažnjeno pljačkati.

Ja sam mislio da je u Osijeku napokon nastupilo razdoblje pravne države (vladavina prava i pravde) te da se svaki nepravedni postupak može naknadno revidirati.

Na žalost, očito sam loš pravnik i još k tome potpuno u krivu.

Mi marsovci smo izgleda poljednji iluzionisti..

Ostaje dakle ono: "Tko je jamio jamio."

#17:    Autor:  W.M. Felt Postano:
Zar očekuješ da će bilo kakvo postupanje kojim bi se rasvijetlilo korupcijsko ponašanje prijašnjih garnitura vlasti inicirati osoba (Matković) koja je u cijelo to vrijeme bila na fukciji koju postavlja ta ista prijašnja politička garnitura, a to je direktor Zelenila? Pa kako je taj veliki borac protiv kriminala i korupcije sjedio u fotelji javne tvrtke u vrijeme zloglasnog Kramarića i njegove 10% klike, Bučević, Bajto, Benašić (popularno BBB). Ne budi naivan.

#18:    Autor:  diva Postano:
Matko zna kakao lovit Kune...a je se i nadiso friške arije u Zelenilu...sta je za njega jedna kuna..... kad ima Vuka. Cool
Osijek031.com » Vijesti » Gradonačelnik sudio na nogometnom turniru učenicima Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::