Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Osječka majica, doprinos dugoročnom projektu brandiranja grada! [Osječka televizija] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  W.M. Felt Postano:
Dobre će biti te majice za rad u vrtu ili u garaži. Kasnije ćemo brisati prašinu. Inače, ide ovima gore s tim majicama. Prvo se dijelilo "Osijek kaže da", a sad nekakva turistička majica. Da nema netko od ekipe firmu za uvoz tekstila i tiskarski stroj?

#17:    Autor:  TataMata Postano:
W.M. Felt je napisao/la:
Dobre će biti te majice za rad u vrtu ili u garaži. Kasnije ćemo brisati prašinu. Inače, ide ovima gore s tim majicama. Prvo se dijelilo "Osijek kaže da", a sad nekakva turistička majica. Da nema netko od ekipe firmu za uvoz tekstila i tiskarski stroj?

Ja ti mogu samo reći da si ti više u banani nego bilo koji HSP-ovac, ti vidiš neprijatelja svugdje i definitivno imaš problema kojih možda nisi svjestan, ali samo naprijed. Tim svojim negativističkim stavovima i komentarima činiš dobro upravo nama (HSP-u) jer si toliko naporan da će ljudi za nas glasat samo zbog tebe i tvojih baljezgarija. Smile

#18:    Autor:  gaap Postano:
TataMata je napisao/la:
W.M. Felt je napisao/la:

Ja ti mogu samo reći da si ti više u banani nego bilo koji HSP-ovac, ti vidiš neprijatelja svugdje i definitivno imaš problema kojih možda nisi svjestan, ali samo naprijed. Tim svojim negativističkim stavovima i komentarima činiš dobro upravo nama (HSP-u) jer si toliko naporan da će ljudi za nas glasat samo zbog tebe i tvojih baljezgarija. Smile

Nemaš komentzar na MGM!?

#19:    Autor:  100ja Postano:
Ova panorama osijeka je najprepoznatljivija panorama, upravo zato jer je to pogled iz smjera Copacabane, preko puta Iktus-a, jer je to najljepši pogled na most, katedralu i hotel Osijek. inače, fotografija gore priložena gdje je katedrala nakon hotela Osijek je pogled iz smjera Zoo hotela, i na njemu se ne vidi tako jasno most.
Na stranici DEVIANT ART upišite Osijek i pogledajte tu panoramu.
Hvala na razumljevanju
Drago Stojaković

#20:    Autor:  MissTake Postano:
da skontala sam da je to pogled sa kopike, ali iskreno uvijek se nekako gleda raspore most, hotel osijek, katedrala

but whatever... ovo me podsijeća na jednu sliku Osijeka iz Srednjeg vijeka, koja se nalazila u knijzi iz povijest... uglavnom na mjestu gdje je sad Tvrđavica naslikana je planina... eto radi boljeg efekta

#21:    Autor:  mikimegacar Postano:
hebo te- neki mladi momci i cure naprave nesto ljepo za svoj grad a vi ih docekate na bajonete...
pa zar vam je krivo sto ima ljudi koji vole i postuju svoj dom?
dajte klincima malo postovanja-meni je strasno drago da to nije napravio nekakav pomodni dizajn studio vec mladost osijeka svojim srcem i voljom... a onima koje je sramota nosit majicu sa motivom osijeka i koji bi da sa tim motivom brisu prasinu- vama je mjesto izvan osijeka...

#22:    Autor:  100ja Postano:
evo opet ja,
ako želite vidjeti ostale ideje za majicu grada pozivam vas u četvrtak 8.5.2008. da navečer dođete na naš dan škole u Školu za tekstil, dizajn i primijenjene umjetnosti (bivša tekstilna), navečer u 6 ili u 7, još vam javim. najvjerojatnije u 6.
Pozdrav svima i još jednom hvala

#23:    Autor:  Anastazija Postano:
Meni se baš sviđa ideja.

#24:    Autor:  MissTake Postano:
ideja je dobra
Osijek031.com » Vijesti » Osječka majica, doprinos dugoročnom projektu brandiranja grada! [Osječka televizija] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::