#29:
Autor:
bannana
Postano:
09.04.2008. 14:23
e ja sam stalno govorila da će to propast i hvala bogu i je!! lijepa je ideja da se mladima osigura mjesto...da se promovira ta scena i tako to, ali da je tamo došao i jedan roditelj i vidjeo u kakvom ''osiguranom prostoru'' i u kakvim uvjetima se njegova djeca zabavljaju pozlilo bi mu!!
mislim zaboga ljudi, ne možete imat tepih-tepison na podu u klubu gdje se pije/proljeva, puši/gasi opuške po podu, pljuje, povraća, pravi šutke, pada...i ne znam što sve...kako se to čistilo nemam pojma!! i stvarno moraš imat smisla za financije kada svaki vikend naplaćuješ i uspiješ propast, a da ne kažem da se sve skupa oko 0 kn uložilo u uređenje prostora! baš ono ruupa! i onda se ta mlada djeca tamo mješaju sa starim, pijanim, prljavim prodanjama kojima uopće nije mjesto tamo/ili je samo njima mjesto tamo!ideja je super, ali provedba katastrofalna! ako se već kretalo u to onda se malo trebalo razmislit prije! glupo je i nema ni malo smisla to što oni kažu kao to se osnovalo da ljudi mogu slušat tu glazbu jer u gradu nema niti jedno tako mjesto i onda redovito naplaćivat svaki vikend i to ne rijetko i više od simboličnih 10 kuna! a i tih 10 kuna je djeci koja to slušaju nekad puno!a da se pritome u ostatku grada cajke i u biti sve ostalo može slušat besplatno!! tako bi i OBP mogao kukat kak oni dovode grupe i dj.-eve i šta ti ja znam, a ne sjećam se kada se tamo zadnji put naplaćivao upad, ili u big benu...
lako sad krivit djecu što nisu kupovali cugu tamo kad moraju cimat starce za 20 kn il koliko već, i kad mogu jeftinije proć ak kupe cugu u trgovini, svi znaju da ako želiš zaradit onda moraš biti lokacija i za starije jer stariji imaju love!! ako na to nisu mislili...ma bzvz!! al ja sretna da je to propalo, žao mi ljudi koji su izgubili time uložene novce i vrijeme i šta ja znam, ali mislim da je ovo bolje za sve!! možda sada nikne nešto poštenije!!
|