#19:
Autor:
toni
Postano:
18.03.2008. 13:36
Da bi, u ovoj prici, nesto bilo izvedivo, moraju biti ispunjena dva uvjeta; 1. tehnički i 2. politički. Ako jedan od dva uvjeta ne postoji - stvar je ne izvodiva.
EOD.
Citat:
Citat:
a dali se obecano provede.. to je vec drugi par rukava
|
Provodi se NAKON izbora, dakle, u predizbornoj kampanji se ne provodi program. Dakle, "provodjenje" programa je nebitno za predizbornu kampanju.
|
ne znam cemu naglasavanje ovoga nakon.. mislim da je iz moje citirane izjave jasno da se prvo nesto obeca, pa se ide na izbore, pa se (ne)provodi.
Citat:
Naravno, u idilicnom svijetu idealno racionalnih glasaca gdje se predizbornom kampanjom smatra cijelo razdoblje izmedju dva izbora - i provodjenje se moze smatrati dijelom predizborne kampanje.
|
eto vidis da kuzis samo je problem kolektivne amnezije biraca.
Citat:
Citat:
populizam je ono.. pričaj raji ono sto mu milo uhu.
|
Ne, tako babe s pijace dozivljavaju populizam, jr im je Tudjmanin 10 godina pricao je to populizam, a da populizam nije ono sto je on radio - citaj: nije pricao nista, a radio je sto mu je volja.
|
negdje si napisao da ovdi ima ljudi koji nemogu skoncentrirano procitati 3 reda teksta..
pa da budemo jasni i babama s pije..
Citat:
Citat:
i da nece bas se moci tako bahato postaviti u pregovorima o sastavljanu gradske vlasti, ali se on obraca segmentu biraca koji to hoce cuti, koji su za radikalne promjene - tzv. internet generaciji, mladih i nadobudnih idealista.
|
Glagolska vremena te malo prckaju, a?! Obraca, obracao, obracat ce se. Ako komentira rezultate izbora, onda znaci da su izbori prosli i da se eventualno obracao ovima ili onima.
|
gle, nije se on OBRACAO njima/nama/vama, on se i dalje OBRACA njima/nama/vama i obracat ce im/nam/vam se i ubuduce.. njima/nama/vama se OBRACA i u predizborno vrijeme i u postizborno.
ma ustvari u pravu si.. on se OBRACAO.. sad ga boli racku, sad bi samo saku vlasti. jebe se i njemu i ostalim za birace i 'opce dobro'
Citat:
Citat:
bahatost i pdcjenjivanje su mu obiljezili kampanju. prisjeti se sto je obiljezilo sanaderovu. isto to.
|
Ovisi kako gledas na stvari. Netko to naziva "bahatoscu i podcjenjivanje", netko "radikalnom promjenom" ili "nazivanjem stvari pravim imenima".
|
bas hns sa svom svitom mandata moze radikalno mjenjat stvari.
Citat:
Ono s lajanjem na mjesec i svijecom u kutu nije predaleko od istine, ali to je nesto sto se temelji na rezultatima izbora i ide na dushu onih koji nisu glasali za njega (ili bilo koju drugu opciju koja bi se nasla u slicnoj situaciji), stoga je smijesno povezivati to s predizbornom kampanjom.
Ako se ne varam, na pressici u izbornoj noci, Vrdoljak je rekao da je zapoceto gasenje mraka, a da za paljenje svjetla treba jos vremena (ili tako nesto).
|
Ja sa svime ovime zastupam tezu da su oni, na koncu konaca, svi isti. Predizborno vrijeme; pljuju jedni po drugima, jedni su za spomenik, drugi nisu, jeni bi drvece, drugi nebi, jedni ovo drugo ono.
i sada, ja kao birac dam glas HNSu zato sto ocu da se raskine ugovor o koncesiji za parking i ne znam.. ocu skinit spomenik. moj hns osvoji 2 madata, udje u koaliciju s strankom koja uspije formirat vlast (recimo HSPom). HSP mu da mjesto procelnika za gospodarstvo, on zauzvrat, odustane od parkinga i spomenika.
za koji qrac sam ja onda glaso za hns ? jel demokracija jedna obicna prevara ??
|