Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » U kinima oskarovski slavodobitnici "Nema zemlje za starce" i "Juhu-hu" Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:   Re: U kinima oskarovski slavodobitnici "Nema zemlje za Autor:  1step2far Postano:
Žalosno je koliko kasnimo za Europom, Ratatouille ili kako već sam u Njemačkoj gledala u prvom tjednu 11og mjeseca. Ne volim što prevode crtane na hrvatski, ali šta se može kad mnoga djeca ne znaju još čitati a crtić je prvenstveno za njih. Simpsoni su me potpuno razočarali hrvatskim prijevodom. I na njemačkom mi je čudno gledati poznate glumce; ja, ih šprehe dojč ko materinji i majn name ist Edi Mrfi.

#17:   Re: U kinima oskarovski slavodobitnici "Nema zemlje za Autor:  kinemat2 Postano:
1step2far je napisao/la :
Žalosno je koliko kasnimo za Europom, Ratatouille ili kako već sam u Njemačkoj gledala u prvom tjednu 11og mjeseca.
ž

Ratatouilleje igrao vec nekoliko puta do sada... i svaki put je napravio veliki promet... na trazenje najmladjih gledatelja opet je vracen na repertoar kina u Osijeka.
Osijek031.com » Vijesti » U kinima oskarovski slavodobitnici "Nema zemlje za starce" i "Juhu-hu" Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::