Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Whitesnake - Osijek, 10. srpnja 2008. Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  Kugla Postano:
El-Fatih je napisao/la :
Ajme ljudi bit ce zenika ko u prici poslje koncerta VajtSnejka.....ajme.... Smile

Ja već počeo puštat kosu! Very Happy

#17:    Autor:  Tra-la-la xD Postano:
Idem i ja... bit će ludnica...sam se nadam da će svi stati!!
I onda da ćemo gledati slike na osijek031 s koncerta ^.^

Vidimo se ljudovi!!! Uživajte!!!

#18:    Autor:  tonya Postano:
Možda sam ćorava, ali ne znam u koliko sati sve počinje. Sad

#19:    Autor:  Tra-la-la xD Postano:
ulaz ti je od 18h...a počinje program u 19h-tako piše...
valjda-ček da provjerim
=D

#20:    Autor:  _tenjac_ Postano:
DOLAZIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#21:    Autor:  odbojkashica Postano:
jel zna neko jel ima još karata u prodaji?

#22:    Autor:  odbojkashica Postano:
please brzo odg ak neko zna, thx

#23:    Autor:  empetri Postano:
Ma sigurno ima, trkni u neki Cross ili nešt pa pitaj. A bude i vjerojatno pred ulazom!

Joj drogiram se vec par dana sa novim albumom, bio je Petar u pravu Very Happy stvarno je dobar

#24:    Autor:  exodus Postano:
onda u 7 počinje? Very Happy

#25:    Autor:  Tra-la-la xD Postano:
I kakvi su dojmovi???

Meni bilo super! Odlična atmosfera i ljudi... ali... bzvz mije što je tako kratko trajalo...grad nije dao duže...daj!!!! Ne mogu vjerovati... nea veze-bilo je odlično!!

#26:    Autor:  nake_rado Postano:
Fantastično, bas sam uživao, jebga, kratko je, ali bolje i to nego da smo opet bez ikakvog događanja prošli.

#27:    Autor:  Leon Postano:
Galerija 031: Whitesnake, Osijek [2008.07.10.]

#28:    Autor:  zlusch Postano:
Ajmo još malo kometara... treba li mi biti žao što sam Belu Zmiju mijenjao za tandem Chuch Berry & Tommy Emmanuel?

#29:   Re: Whitesnake - Osijek, 10. srpnja 2008. Autor:  cicomis Postano:
Meni je bilo prekrasno! Već dugo se nisam tako dobro zabavila na koncertu. osijek031.com smile Dojmilo me se kako su se obraćali publici, ljubazno (za razliku od Urbana koji publici viče "šta je p*č*e!?, neka uči od profesionalaca.)
Slušati ih uživo je neopisivo. osijek031.com smile
A kockasti dres... Strava. Baš su smiješni.
Imam i dvije zamjerke (ne tiču se whitesnakea), a one se odnose na samo 1 osijek031.com smile wc za publiku i nemogućnost izlaženja te ponovnog ulaženja na koncert. Trebali su stavljati žigove na ruke, ili one narukvice ili tako nešto.

#30:    Autor:  nake_rado Postano:
cicomis je napisao/la:
A kockasti dres... Strava. Baš su smiješni.

e umro sam od smijeha kad je sa dresom izašao
nego, mene zanima kolko je Reb trzalica bacio osijek031.com smile jebalo mater ak nije više od 5

cicomis je napisao/la:
nemogućnost izlaženja te ponovnog ulaženja na koncert. Trebali su stavljati žigove na ruke, ili one narukvice ili tako nešto.

ma zašto, pa ako si ušao na koncert zašto bi više izlazio
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Whitesnake - Osijek, 10. srpnja 2008. Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 8.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::