#30:
Autor:
slavonac
Postano:
21.02.2008. 13:36
dakle svako u danasnje vrijeme moze biti tajkun ako ima politicku osnovu i da kupi IPK-croatia za 1 jebenu kunu. ako ti mislis da si ti mogao kupiti silose i taj prostor za 1 kunu sta nisi? i ja bi kupio ali ja nisam mogao iako sam ja isto htio kupiti, kao sto i ti nebi mogao. da i znam ljude koji su tamo radili je da su radili od 8-20h navecer tamo i nisu dobili placeno prekovremene. a izmejduostalog i tamo koji su bili radili su dobili su otkaze .. znam 2 osobe, a ima ih nebrojeno puno. to nije samo 1 osoba vec ima cijele obitelji, znaci 4 clana, koji postaju automatski socijalni slucajevi, jer zene ne rade vec su kucanice. ono postivanje ugovora i place prekovremene sto su trebale biti placene NISU nikad bile isplacene. s tim papirom su si moglu dupe obrisat.
o mojem kulturnom stavu i nacionalizmu, kao i mome lokalpatriotskom, kao i zavrsenim visokim ili nebitno kojim skolama... ovo je samo moj stav.
ja priznajem da jesam lokal patrijota i jesam hrvat. i nemoze meni doci neko van hrvatske i reci da je veci hrvat od mene i lokalpatrijot.. e pa nije i nikad nece biti.
samo je problem sto u nasoj drzavi ako si neciji politicki jahac onda mozes i taj jebeni slilos kupit za 1 kunu i stusit ga. eventualno napravit zgrade i zaradit... zasto ja nebih napravio zgrade??... zato sto nemozes ni ti ni ja, ni nitko drugi.
svi se nesta prse sa tim lokalpatirjotizmom, kao i glavas.(dok ej bio rat ja postujem sto je pravio cistku u osijeku svaka cast) ali di je bio u ovih 15 godina tj od rata? sta se onda nije boiro za slavoniju u saboru i to govorio kad je tamo sjedio? ne sad se nasao jedan HDSSB borit za slavoniju??.
isto tako da nije vjerovatno bilo pojedinaca lokalnih mocnika koji su i te ljude stavili i dali im mogucnost da budu vlasnici takih postrojenja .. nije samo rijeci od ZITU ima dovoljno takih firmi po osijeku, koje su tako funkcionirale, oke ti ces bit moj direktor a ti meni daj 50% zarade.
halooo sta se svi boje o tome govoriti??? i sto svi skirvaju to? zivimo u demokratskoj drzavi imas pravo govora i misljenja.i kada su dovoljno ojacale te firme na trzistu sada nemaju konkurenciju i ajde sad ti otvori konkurenciju zitu i napravi ti silose.. nemas ni za crnu perecu da pojedes .... a ne da si kupis lopatu. i zabijes ju u zemlju. svaka budala moze na taj nacim biti tajkun.
p.s. neda mi se sada ponovo citat i ispravljat gramaticke i tipkarske pogreske ipak robijam kod jednog takog mocnika. moram ici zaraditi svoju crnu perecu....
|