Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Mini Teatar: Gužva u 16ercu + Bud Spencer + Grupa Tvog Života Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  the smiths Postano:
dolazim.

ako ižicam 30 kn.

bit će to izazov.

#17:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
E da, dvije stvari...

1. Probajte doči što prije, da se ne desi kao na Six Packu, da ljudi koju su došli prekasno ostanu bez ulaza, jer može uci 300 ljudi, a sigurno ce htjeti puno više, no kapacitet kluba to ne dozvoljava, dakle nakon 300 prodanih ulaznica ulaz se zatvara.

2. Ivan je moj prijatelj još od osnovne i donedavni susjed, te mu naravno želim sve najbolje, no isto tako se nadam da će njegova majka prihvatiti novac, jer svaku financijsku pomoć do sada što bi se ponudila, ona je odbila.

Vidimo se Wink

#18:    Autor:  Poppy Postano:
nema razloga da ne prihvati, to je pomoć od srca, uostalom nema kome vratit novac.

#19:    Autor:  MissTake Postano:
a deeeee
ima nas koji radimo do 21:30
nije feeer

#20:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Ma nece to poceti sigurno prije pola 11, ali potrebno je doci oko pola 10-10...Probaj doci kada stignes Wink

#21:    Autor:  MissTake Postano:
pa odamah s posla idem tamo dakle kontam oko 21:45-50 doći
de proguraj me unutra
nisam ja circa

#22:    Autor:  game Postano:
MissTake je napisao/la:
pa odamah s posla idem tamo dakle kontam oko 21:45-50 doći
de proguraj me unutra
nisam ja circa
a dobro, na kraju krajeva, da i ne upadneš unutra, bitan je prilog i namjera Wink

#23:    Autor:  Canisica Postano:
pa da, čemu panika, novac možemo donirati bez obzira na to upali mi u teatar ili ne, a ako nam je samo do konca.. ha čuj, nije zadnji, bit će ih još.. Rolling Eyes

#24:    Autor:  MacaPapucharica Postano:
[quote="Canisica"]
pa da, čemu panika, novac možemo donirati bez obzira na to upali mi u teatar ili ne
/quote]

upravo tako!

#25:    Autor:  saba Postano:
navodno da gužva nesvira još je pod upitnikom.... bubnjar zajebo neš nogu

#26:    Autor:  saba Postano:
ispravljam sebe svira ipak guzva i sve kul!!

#27:    Autor:  toni Postano:
ajmo svi u teatar !!! jać kupit pet karti !!! svi povest bolje polovice !!! vidimo se !!!

Wink

#28:    Autor:  Canisica Postano:
I došao je taj dan osijek031.com smile
Vidimo se u teatru osijek031.com smile

#29:    Autor:  MissTake Postano:
vidimo se večeras ekipa
circa jesi skupio 30kn? il' da dignem s bankomata??

#30:    Autor:  saba Postano:
mene neće biti jebiga... usrani poso
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Mini Teatar: Gužva u 16ercu + Bud Spencer + Grupa Tvog Života Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::