Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Retfalčani žele kružni tok i pothodnik u Strossmayerovoj Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  slavonac Postano:
ja sam u retfali i kontam da bi trebao biti kruzni tok, i svugdje dalje bi trebali biti kruzni tokovi. recimo na nasoj obilaznici isto umjesto nadvoznjaka i onih sranja i hrpe novaca koji se trose za to trebaju biti kruzni tokovi. em sto je protocnost veca nego na semaforima i na obilaznici sto se tice ukljucivanja u promet, manji je broj nesreca, a k tome oni smanjuju brzini u jurnjavu, znaci ne mozes se voziti 110 vec moras usporiti na puno manju brzinu da prodjes kruzni tok! svugdje u svijetu ima hrpe takih kruznih tokova na obilaznicama i medjugradskim cestama samo to kod nas jos nije postala praksa, jako kasnimo sa svime... samo je dovoljno otici preko u madju i sve ce biti jasno. umejsto svih tih semafora i sranja samo treba stavljat kruzne tokove puno pakticnije. podhodnik je bacanje trenutno novaca. a bezna je isto ko saka na oko.

#17:    Autor:  Circa Postano:
slavonac, zamisli hrkljus koji bi nastao na Strossmayerovoj kojom se inace vozi 70km/h...
Tamo nema nikakve potrebe za kruznim tokom jer su prilazi iz sporednih ulica dobri, svi su opremljeni semaforima i sve funkcionira OK...

#18:    Autor:  VESP Postano:
Circa je napisao/la:
Stavljanje kruznog toka na pola Strossmayerove je jedna od najglupljih ideja ikad...
Slazem se! Totalna idiotariaja!

#19:    Autor:  cane Postano:
Slavonac ti si moj idol! A sad idi!

#20:    Autor:  noj u bemveu Postano:
morgan je napisao/la :
treba im i ovaj spomenik sa Trga uvalit nek pokazuje u koju traku da ulaze

osijek031.com smile

#21:    Autor:  faktor-x Postano:
Monstrum je napisao/la:
Circa je napisao/la :
Stavljanje kruznog toka na pola Strossmayerove je jedna od najglupljih ideja ikad...

da mi bude ko u lunaparku na ringišpilu i još da cigan stoji na pol i u megafon viče ajmo kume dva za jedan najluđi osvaja kupi prase dobiš pivo op šaj drž nedaj i da mečka pleše i iz nekih trulih zvučnika da šibaju najnoviji dens hitovi skutera i didžej bobe a u večernjim satima ceca i dara bubamara Wink

NOVA RUNDA NOVA ŠANSA će vikati Very Happy
Osijek031.com » Vijesti » Retfalčani žele kružni tok i pothodnik u Strossmayerovoj Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::