#20:
Autor:
gaap
Postano:
09.09.2005. 13:05
kakve veze ima gradonacelnik sa azilom???? apsolutno nikakve, osim toga azil sponzoriraju vanjski ljudi tocnije van nase drzave i uplacuje im se u stranoj valuti dovoljna kolicin novaca,a to sto su oni nesposobni vodit i njima nikad dosta love je druga prica...
|
NIJE ISTINA, STRANIH DONACIJA NEMA VEĆ JAAKO JAKO DUGO!
Gospodin Feil traži volontere za očistiti boksove i nahraniti pse, nisam ga vidio da sa metlom u ruci ustvari ne pojavljuje se u azilu osim kad se treba uslikati za novine nebili iskamčio lovu od grada
|
KAD SI BIO U AZILU ZADNJI PUT!?
@Will.... ja tiskam preko medija jer znam i mogu!
|
@gaap, a ne bi li ti trebao biti nepristran kao takav??
|
Kako nepristran ako ima interes?
|
MOJ JEDINI INTERSE SU PSI KOJI SKAPAVAJU NA ULICI OD GLADI, KOJE GAZE, TUKU, TJERAJU....prijatelju moj, ja od te priče nisam zaradio ni kune. plaćena mi je avionska karta za london 2000. godine a vratio sam se sa 17.000 funti koje su potrošene za izgradnju azila, nabavku prve hrane, veterinare (koji deru u p....materinu...)) i tako dalje i tako dalje....i ovdje ću stati...ja ću raditi ono što mislim da je ok, a vi pljujte i brinite za svoje debele samožive i samodostatne guzice, hranite prosjake i beskućnike, kopajte nos, jebe mi se!!!
|