Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Stop bučnim tulumima i neredu na Sjenjaku Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  sexyback Postano:
Čangrizavi,besposleni starci koji se dosađuju!! Takvi se bune zbog buke, a najjednostavnije i najučinkovitije rješenje je da IZVADE SLUŠNI APARAT!!!

I - svima dobro!!Svi sretni i zadovoljni!!

Off-nećemo sada o kvalitenji gradnje novih zgrada(kad ne čuju da sam pustila vodu u wc-u cijeli dan moji "brižni" susjedi pretpostavljaju da patim od opstipacije)!!!

I,hmm,da, nude mi svoje "provjerene" recepte!!! Shocked

#17:    Autor:  zlusch Postano:
Nisu studenti problem - trebate čuti kad su subotom svatovi u robnoj pa kad krene... red ćirilice, red ustaških... pa tamburaši, Šomi i ostala venorezačka ekipa.. onda ekipa izađe van, urlaju, svađaju se, pičkaraju.. klinci luduju...

To sranje traje već godinama i nitko ne jebe živu silu... kontakt-policajaca ni od korova. Srećom da sam na 8. katu pa zvuči kao da su mi u susjednoj sobi, a ne pokraj kreveta, kao onima s nižih katova.

E sad.. koje je rješenje? Polupati stakla od robne kuće? Saznati broj od gazde pa ga jebavati usred noći? Baciti suzavac svatovima koji nisu niti krivi niti dužni što bezveznjaci iz robne ne žele kupiti izo-stakla i klima uređaje?
Osijek031.com » Vijesti » Stop bučnim tulumima i neredu na Sjenjaku Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::