Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Skandalozno: Raspada se fasada arheološkog muzeja Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Circa Postano:
morgan je napisao/la:
APSOLVENT je napisao/la:
pa kad mu naređeni kaže do tad i tad da su radovi gotovi - on bi trebao reći neću i ne mogu- vrlo profesionalno , odmjereno i odgovorno.

bilo bi profesionalno da je odbio i o tome obavijestio javnost.skinuo bi sa sebe svu ovu odgovornost koju mu mi sad nabacujemo.baš zato što nije njegovo vlastito i što je njemu prepušteno na upravljanje trebao je građane obavijestiti o mogućim posljedicama.
o političkoj pozadini oko izgradnje i rokova je nepotrebno govorit.treba se samo zapitati kome je - kojoj firmi - ministar išao na ruku.ili se oko toga pitalo i upravitelja?
što se tiče izgleda muzeja i lokacije nisu mogli bolje izabrati.

Bravo morgan, samo sam cekao hoce li netko napisati suvislu recenicu...
Potpuno se slazem s ovim sto si rekao

#17:    Autor:  morgan Postano:
ma ne bi ja, al...eto,omaklo mi se
ne komentiram ja čovjeka nego njegov postupak a čini mi se da cura to preosobno shvaća.kao da su joj obećali posao PR tamo....naravno, zezam se Smile

#18:   Re: Skandalozno: Raspada se fasada arheološkog muzeja Autor:  APSOLVENT Postano:
ma ne shvaćam ja to osobno , taman da mi još i to u životu treba.
Ali komentirala sam jer sam stvarno pratila razvoj događaja od početka gradnje Muzeja i više sam nego oduševljena.Nije mi obećan posao tamo , nemam ni afinitete za posao u Muzeju , ali pratim kulturu i to me načelno zanima što se događa u Osijeku od kulturn.događaja.

Žao mi je samo što većina ni ne trepne na nove i bolje stvari koje pridonose razvoju Osijeka već samo traže materijale za prigovore. Ne mislim sada na Muzej ,već općenito.Ali valjda smo takav narod....žalosno ali istinito.

#19:    Autor:  Circa Postano:
APSOLVENT je napisao/la:
Ali komentirala sam jer sam stvarno pratila razvoj događaja od početka gradnje Muzeja i više sam nego oduševljena.Nije mi obećan posao tamo , nemam ni afinitete za posao u Muzeju , ali pratim kulturu i to me načelno zanima što se događa u Osijeku od kulturn.događaja.

Ako si sve pratila od pocetka i mislis da je to sto se dogodilo normalno i OK, onda ti zbilja svaka cast...

#20:    Autor:  morgan Postano:
APSOLVENT je napisao/la:
Žao mi je samo što većina ni ne trepne na nove i bolje stvari koje pridonose razvoju Osijeka već samo traže materijale za prigovore.

pa upravo zbog toga i reagiramo.daš novac za boljitak grada, za nove sadržaje a onda ortaci naprave sranje koje se moglo ranije izbjeći i nikome ništa. netko stvarno treba odgovarat za gluposti koje se rade ,od ministra pa do izvođača radova.nek sad o svom trošku poprave nastala oštećenja pa drugi put nek ne preuzimaju posao koji nije primjeren sezonskim vremenskim uvjetima
Osijek031.com » Vijesti » Skandalozno: Raspada se fasada arheološkog muzeja Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::