#28:
Autor:
Kamenko
Postano:
12.01.2008. 9:21
ali njega optužuju za obranu grada, za uspješnu obranu mjesta gdje živimo.
ti koji me pitaš živim li u Osijeku, propraganda je bila samo za Osijek za lokalne izbore, dok je na razini države propraganda gotovo jednaka 0 bila.obilazili su okolna sela, i manje gradove,sve u okolici osijeka.vjeruj mi znam
dok je jedan hsp svugdje kampanje imao i debelo popušio.
ja znam o čemu pričam.
ni jednom nisam usporedio blagu zadru sa glavašem, ali razmisli, bi li vikao da je heroj da je ostao živ i da mu sude?
ne mogu strpati glavaša u isti koš sa braniteljima, dečkima s prve crte, ali ipak mogu poštovati činjenicu da je glavaš bio tu za vrijeme rata dok su šeks i svi ostali veliki Osječani pobjegli glavom bez obzira.
njegova uloga u obrani Osijeka se ne može zanemariti koliko god vi to htjeli, i gledajući komentare Osama Bin Glavonja,zapitam se gdje si ti av8or bio za vrijeme rata?
treba podržati ovu državu, policija ubije mladića, komentari na sličnim forumima su "neka, tako i treba", dok u francuskoj izbija revolucija jer policajci nisu na vrijeme zvali hitnu.
kaže nam se da je sanader došđao na vlast namještanjem glasova, i on to prizna, mi svi šutimo, proganja se velike ratne zločincec u hrvatskoj, dok se u srbiji srbi slobodno šeću, jer znaju da je to njihova država i kakva god bila da se neće naguziti jednoj europskoj uniji i izručiti ih.
gorivo je došlo na 8.5 kuna po litri, akoliko vam je plaća skočila?
bit će novi izbori, a koliko vas neće ići glasati kako bi sjebali sistem?
realno pogledajte, bi li blago zadro bio u situaciji u kojoj se sada nalazi glavaš?bi li vukovar da je ne daj bože obranjen, iako je to bilo nemoguće, bio osuđen kao ratni zločin, kao što su mnoge hrvatske akcije u domovinskom ratu osuđene?
razmislite malo, znamo li tko je tu žrtva a tko agresor u ovom ratu?jer se meni sve više čini da vi izjednačujete lagano to sve, točno kako to gospodin sanader želi.
neka sude glavašu, neka mu nađu zločine u privredi kojih hvala bogu ne nedostaje, ali ovo se ne treba dirati, bez obzira na to kakav je on.
samo što sanader nije imao drugačijeg načina nego da ga lažnim iskazima i podučavanjem svjedoka dovede tamo gdje je sada.
razmislite malo o čem pričate, ne priča se tu samo o glavašu, to pokazuje odnos vlade prema ovom ratu koji je iznjedrio toliko tuge i bola, ali i ponosa. oni smatraju da je to ništa, boli ih briga, a vi i dalje veličajte hdz i sdp, sinove komunista pa ćemo vidjeti kako će biti.samo podržavajte kad vam mažu oči i trčite svi u europsku uniju, bit će nam bolje, kad nas još jednom netko žedne preko vode prevede.
a o iskazima protiv glavaša, o svjedoku pokajniku, i o svemu tome bi se moglo puno pričati, ali ovo nije mjesto za to.
moj eisprike xnetu ako je ispalo da ga uspoređujem sa glavašom, jer sam razgovarao o toj temi sa pouzdanim i vjerodostojnim izvorom i znam tko je kakvu ulogu u tome imao.
ali stojim iza toga da se nikom pa makar to bio i glavaš ne treba suditi za ratni zločin dok se branio, jer po meni obrana i ratni zločin su dvije stvari koje ne idu u istu rečenicu
|