Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Ustanovama i školama nedostajat će civilni ročnici Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  machor Postano:
Ja sam za vrijeme svoje civilne radio za xy školu te za šefa pa potrebi za svu njegovu rodbinu pa svugdje smo mi radili sve i svašta bili smo ko pokretna jedinica nikad se nije znalo šta te čeka danas! Odlična stvar je ukidanje civilne jer to je bio neopisivo jebanje u mozak. Bilo nas je 6 da je mogo skupit 15 skupio bi ih 15, a dvoje ljudi je to moglo radit u stalnom radnom odnosu jer smo bili i čistačice i knjigovođe i raznosači letaka pa čak smo malo i predavali po potrebi, samo što nismo kuhali.

#17:    Autor:  zbonj Postano:
Svaka čast za CIRCU!! Potpuno se slažem sa svim što je napisao! Kod nas su svi đabalebaroši i drkadžije. Svi seru kak ih netko krade, vara, ne da poso bez veze, ovo ono... To su gluposti treba zasukat rukave i šljakat po 10h dnevno, bilo šta, pa makar i čistit ulicu, pa ćemo vidjet gdje će ko bit za 5 godina!
Na birou sigurno ne...

#18:    Autor:  cane Postano:
Eto i ja bijah u toj civilnoj. I drago mi je što su i to ukinili. Zašto bi morali uopće ići u vojsku da te neki diklić tamo jebe 24 sata dnevno samo zato što je idiot u mozak i nema boljeg posla. Najjači su mi ljudi koji su bili u JNA pa onda seru kao trebali bi i mi tako. Je moš mislit, to što su oni bili poslani u neku pripizdinu donju, recimo Makedonsko-Bugarska granica, pa su ih tamo jebali neki oficiri i šta ja znam sve, sad bi i mi morali prolazit isto?!

#19:    Autor:  Circa Postano:
kopile je napisao/la:
Znači nečasno je biti liječnik ili direktor(za odvjetnike se slažem).Stvarno šta reći na takve nebuloze.

Necasno je srat nekome po glavi pa makar i radio kao cistac ulice ili skladistar...

#20:    Autor:  debeli Postano:
ništa momchine sad možete slobodno na qwartzanje prije skijanja, nema obaveznog vojnog roka pa ni civilnog.

#21:    Autor:  bazooka_joe Postano:
Heh, neki dan pričali u firmi uz kavicu što bi radili kada bi se zaposlili u IT-u državne uprave. Kaže jedan - automatizirao bih stvar i otpustio nekih 10000 ljudi Smile
Eto, mogu se isti preraspodijeliti na ovakve poslove...
Osijek031.com » Vijesti » Ustanovama i školama nedostajat će civilni ročnici Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::