Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Prvi avion Germanwingsa sletjet će 14. ožujka 2008. Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  faktor-x Postano:
alanis je napisao/la:
e seru kvake za 19 eura...to je bez taksi i svega ostalog (i gorivo su stavili!)... kakva je to onda niskobudzetna kompanija???

jesi kad letila s kojom?
sve su iste. sve ovisi o zračnoj luci kolike takse zaračunava.

#17:    Autor:  bili Postano:
alanis je napisao/la :
e seru kvake za 19 eura...to je bez taksi i svega ostalog (i gorivo su stavili!)... kakva je to onda niskobudzetna kompanija???

Šta te briga kolko je koja stavka, važna ti je ukupna cijena koju platiš (19e po osobi u jednom smjeru)
Uostalom vid plaćenog računa za 2 osobe (povratne karte): (+6e transkacija kreditnom)

#18:    Autor:  alanis Postano:
pa ja sam pokušala naći za tih 19 eura al nije mi nikako uspjelo, vidim prema ovom tvom da je moguće.
inače sam letila preko easyjeta iz budimpeste i njihova cijena koja piše nju i platiš i ne variraju im toliko jako cijene koliko god ranije ili kasnije rezervirao

#19:    Autor:  bili Postano:
Ima, samo gledaj par mjeseci unaprijed... sve je uglavnom još po 19E

#20:    Autor:  faktor-x Postano:
Vijenac Jakova Gotovca 7 - odeš tamo i rezerviraš po 19 eura Wink

#21:    Autor:  faktor-x Postano:
Da li je istina da su svi letovi do 8-og mjeseca rasprodani?
Osijek031.com » Vijesti » Prvi avion Germanwingsa sletjet će 14. ožujka 2008. Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::