Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Osijek: Gradnja još jednih blizanaca od siječnja Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  ilija Postano:
mvarga je napisao/la :
Od sveg mi se najviše sviđa park. Samo da ne bude betonsko igralište za marsovce kao što je park kod Breskve. uahh.

Ovo je upravo savršen opis dotičnog prostora - "betonsko igralište za marsovce" Smile

#17:    Autor:  Mamita Postano:
Šteta...
Neće biti parka..
A za one "izloge" u prizemlju...stvarno se nadam da neće to biti parkirališna mjesta...
Valjda to nije "podzemna garaža"...

#18:   Re: Osijek: Gradnja još jednih blizanaca od siječnja Autor:  pendula3 Postano:
ah, bas sam se nadao da ce napravit nekakav park tu...bas bi bilo cool da osijek ima svoj mali central park Smile

#19:    Autor:  Leteci mungos Postano:
Osijek ima svojevrsni Central park - park preko Drave.

Sto se tice ovog parkica, mislim da je GUPom odredjeno da tamo mora biti zelena povrsina, a ovo rjesenje bi trebalo biti kompromis. Buduci da sam tako nesto davno nacuo, ovu tvrdnju treba uzeti s debelom rezervom. Smile

#20:    Autor:  morgan Postano:
8 je napisao/la:
Obavjestite me kad Osijek dobije vrtic, skolu ili tvornicu za vise od 30 ljudi.

upravo tako. nešto što ovom gradu hitno treba je nova Gradska knjižnica,npr. sa puno podzemnih etaža i knjiga

#21:    Autor:  Blofeld Postano:
morgan je napisao/la:
8 je napisao/la:
Obavjestite me kad Osijek dobije vrtic, skolu ili tvornicu za vise od 30 ljudi.

upravo tako. nešto što ovom gradu hitno treba je nova Gradska knjižnica,npr. sa puno podzemnih etaža i knjiga

Ako sam dobro upućen, neće se graditi nova gradska, nego sveučilišna knjižnica, u prostoru bivše vojarne, sada kampusa. Sredstvima Ministarstva obrazovanja i kreditom Sveučilišta.
Osijek031.com » Vijesti » Osijek: Gradnja još jednih blizanaca od siječnja Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::