#27:
Re: Boju pročelja biraju domaćice, a stručnjake nitko ništa
Autor:
Monstrum
Postano:
10.12.2007. 12:26
znam da je malo off al ono skidam kapu eleni i cat za postove, previše se u ovom gradu u zadnjih nekoliko godina radi što je naravno pohvalno, niču nove zgrade, uređuje se, farbaju se fasade, sve nekako sjeda na svoje mjesto, ali opet ima previše onih koji rade na svoju ruku i najbolji su primjer recimo postavljanje spomenika bez tuđeg mišljenja i pitanja i nove zgrade koje niču po gradu, kako ih je neko nazvo (neznam da li je to točan izraz) mislim da je termin bio vezan uz krezubu čeljust il tak nešt, nesjećam se stvarno , a što se tiče fasada, mislim da bi se oko farbanja trebali usuglasit i građani i struka naravno, da kao što poppy kaže ne bude stihijski i bez planski, šareno i oku neugodno, a to što ćemo se naviknut na neke stvari baš ne pije vodu, nekidan hodam vukovarskom i u oko mi upadne roza zgrada, ono, neam ništ protiv boje kao takve al zgrada je užas, i eto vezano za "radijatore" u hrv. rep., odvratni su, i neću se nikad naviknut na njih, gledam ih svaki dan i mrzim ih, svaka čast naumu, odati počast palim braniteljima, ali ono je odvratno (sorry za off)
|