#19:
Autor:
Blofeld
Postano:
07.12.2007. 12:37
Najavljeni projekti? Evo ja najavljujem osnivanje hrvatske Svemirske agencije, cilj će joj biti Hrvat na Marsu! Kakvi najavljeni projekti, u riznici nema niti jedne lipe, većina gradskih poduzeća je u dubiozama. I nije uobičajeno da se ulica uređuje dva puta, jer se drugi putne bi ni uređivala da ljudi nisu zamračili na njen tadašnji izgled.
Privatne građevinske inicijative? Pa recimo, Eurodom, Esseker, milijun stanova, trgovački centri, odn. sve što se zapravo i izgradilo. Plus projekti države - Arheološki muzej, studentski kampus, fakulteti. Koliko me još sjećanje služi, trg i
dvorana Jug iz Kramarićeve su faze? Obilaznica do Darde - Županija i država, ako se ne varam, ali većinom država. Eh, da, uređenje pročelja kreditima ZS-a, no to je Glavaševa inicijativa, pa ju Đapone ni ne spominje. Parkiralište ispred kolodvora uređuje se već mjesecima, a ostatak se ni neće graditi odmah jer nema love. To ti je to.
A Brajan Adams? Ne ulazeći u glazbene diskusije, ne zanima me tko ga je doveo nego tko ga je platio. A platio ga je Grad.
|