Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Cesta koja će rasteretiti središte Osijeka Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  Jeff Murdock Postano:
Pa Jadranski most, ne?
osijek031.com smile

#17:    Autor:  OligofreniDikobrazoid Postano:
ilija je napisao/la:
Uglavnom. Cesta još nije otvorena.
Uglavnom, cesta JE otvorena i jučer je poprilično prometa išlo preko nje. Dosta mojih poznanika se išlo vozati do Darde fore radi.... Kažu da su za čas stigli Cool

#18:    Autor:  tonya Postano:
Istina, ja se iznenadila - za 3-4 minute od Višnjevca do Darde!

#19:    Autor:  morgan Postano:
tamna strana je napisao/la:
morgan je napisao/la:
po nekom mom viđenju, sav taj kamionski promet na Trpimirovoj potječe od bosanaca koji preko Županje, Vinkovaca ,Osijeka idu za Mađu, tako da malo sumnjam da će se Trpimirovom nakon ovoga lakše prolazit.

to se vrlo jednostavno riješi sa dva/tri prometna znaka koja preusmjere tranzit....Cool

u tom slučaju, koja će onda ulica "patiti"?

#20:    Autor:  tamna strana Postano:
nece ni jedna ulica patiti...vec se kamioni mogu preusmjeriti na južnu obilaznicu te onda na ovu novu prema baranji......Cool

#21:    Autor:  Lugar Postano:
tamna strana je napisao/la :
nece ni jedna ulica patiti...vec se kamioni mogu preusmjeriti na južnu obilaznicu te onda na ovu novu prema baranji......Cool

Slazem se, postavljanjem par znakova rijesio bi se taj problem (u svakom slucaju jeftinije je od obnavljanja asfalta svako malo). A za pocetak Postavit koju patrolu da napise koju kaznu pametnjakovicima koji ne gledaju znakove...

#22:    Autor:  daddos Postano:
ajd hvala bogu da se i kod nešt šljaka,mislim ono na Trpimirovoj je već bilo za popizdit,siguran sam da če se to barem malo rasteretiti...još da je dočekati da naprave južni krak južne obilaznice...a i autoput stiže nagodinu...

#23:    Autor:  zlusch Postano:
gaap je napisao/la:
e, a kako se most zove? imamo most mladosti, zatim Glavašev (iliti Tuđmanov) most, a ovaj? ajmo prijedlozi...

Most uzdaha?

#24:    Autor:  zlusch Postano:

Baš me zanima hoće li majstori staviti normalne putokaze ili će i dalje sav promet ići preko Trpimirove (pazi simbolike) Wink

#25:    Autor:  zlusch Postano:
daddos je napisao/la:
još da je dočekati da naprave južni krak južne obilaznice...

Misliš - *sjeverni trak* južne obilaznice? Koliko je meni poznato, prvo će se podebljati komad od Svilajske do Čepinske, gdje je i najveća gužva... a će onda valjda ići prema zapadu tj. prema ulasku na buduću autocestu prema Đakovu.

#26:    Autor:  daddos Postano:
zlusch je napisao/la:
daddos je napisao/la:
još da je dočekati da naprave južni krak južne obilaznice...

Misliš - *sjeverni trak* južne obilaznice? Koliko je meni poznato, prvo će se podebljati komad od Svilajske do Čepinske, gdje je i najveća gužva... a će onda valjda ići prema zapadu tj. prema ulasku na buduću autocestu prema Đakovu.

hm..pa kolliko je meni poznato sadašnja južna obilaznica bi postala "sjeverni krak",a južni bi gradili,znači on bi se naslanjao na sadašnje pumpe,petrol i mislim osijek-petrol,a i kad se voziš obilaznicom vidjet češ da je ispod postoječih nadvožnjaka,s južne strane ostavljena" rupa" predviđena za upravo taj još nepostojeći krak,uf jesam ga zakompliciro...

#27:    Autor:  tamna strana Postano:
zlusch je napisao/la:

Baš me zanima hoće li majstori staviti normalne putokaze ili će i dalje sav promet ići preko Trpimirove (pazi simbolike) Wink

...heh...nekima ni normalni putokazi ništa ne predstavljaju....no vjeruj mi da kad se postavi policijska patrola koja ce tamo biti u pocetku nove regulacije prometa.....brzo ce se neki navikniti da više nema prolaska trpimirovom ulicom....
...primjer ti je kad se zabranio prolazak livanom.....u pocetku je bilo onih koji su mislili....ma tko ce meni zabraniti.....no kad je policija zaustavila 8 kamiona u koloni.....ispisala kazne.....odjednom su svi shvatili što znaci onaj znak zabrane prolaska.....Cool

daddos je napisao/la:
hm..pa kolliko je meni poznato sadašnja južna obilaznica bi postala "sjeverni krak",a južni bi gradili,znači on bi se naslanjao na sadašnje pumpe,petrol i mislim osijek-petrol,a i kad se voziš obilaznicom vidjet češ da je ispod postoječih nadvožnjaka,s južne strane ostavljena" rupa" predviđena za upravo taj još nepostojeći krak,uf jesam ga zakompliciro...

...nisi zakomplicirao....
...dobro si primjetio da su ostavljene "rupe" ispod podvožnjaka za još jedan trak.....a s obzirom da se ta obilaznica gradila negdje 80-tih.....svaka cas tko je onda vec razmišljao nekoliko godina unaprijed....da ce ova postojeca biti premala za toliki promet.....Cool

#28:    Autor:  zlusch Postano:
daddos je napisao/la:

Damn... baš se idem vozikati malo pa da vidim. Priču koju sam ja čuo potvrdili su zemljani radovi sjeverno od postojeće ceste na potezu Svilajska - Čepinska. Sad mi ništa više nije jasno.... Smile

Idem pogledati pa javim....

#29:    Autor:  daddos Postano:
zlusch je napisao/la:
daddos je napisao/la:

Damn... baš se idem vozikati malo pa da vidim. Priču koju sam ja čuo potvrdili su zemljani radovi sjeverno od postojeće ceste na potezu Svilajska - Čepinska. Sad mi ništa više nije jasno.... Smile

Idem pogledati pa javim....

vidi ,zemljani se radovi odvijaju na južnoj obilaznici tamo kod Josipovca ali ja mislim da je riječ o priključnoj cesti za buduću trasu autoputa,nego jesi se provozo i skonto o čem se radi?

#30:    Autor:  Anastazija Postano:
a s obzirom da se ta obilaznica gradila negdje 80-tih.....svaka cas tko je onda vec razmišljao nekoliko godina unaprijed....da ce ova postojeca biti premala za toliki promet.....Cool

Ima znači pametnih i kod nas. Smile
Osijek031.com » Vijesti » Cesta koja će rasteretiti središte Osijeka Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::