Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Čak šest kandidata za gradonačelnika Osijeka Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Lugar Postano:
Treba vratit debelog, bar smo se nasmijali - odlican kosarkas, a sto cita da ti srce zastane. Ipak "on je bio i moj gradonacelnik" Laughing

#17:    Autor:  Jeff Murdock Postano:
mvarga je napisao/la :
Mala korekcija:
SDP+HSS su imali 3 vijećnika.
Moja prognoza:
HDZ - 6
SDP - 6
HSP - 4
HDSSB- 4
HNS - 2
HSLS+HSS - 1
HSU - 2

Vrlo lako moguće, ova bipolarizacija političke scene na državnoj razini bi se mogla preslikati i na lokalnu budući da su izbori isti dan. Nisam to uzeo u obzir kod svojih kalkulacija.
I tu bi ponajprije SDP mogao najviše profitirati (pošto u gradu nikada nisu imali zapaženije rezultate.

#18:   Re: Čak šest kandidata za gradonačelnika Osijeka Autor:  fantastic Postano:
neka pobijedi bilo tko,samo ne sisljagic,glavni mafijas u cijeloj zupaniji

#19:    Autor:  Deez Postano:
Samo šest kandidata?

#20:    Autor:  diva Postano:
svih šest kandidata treba poslati na klizalište i tko se najduže održi na nogama eto neka se odmori u fotelji, bar ćemo znati od čega se odmara.

#21:   Re: Čak šest kandidata za gradonačelnika Osijeka Autor:  ivan008 Postano:
bio bi ovaj put red na gradonačelnicu, možda bi to uvelo neke promjene - ako ništa barem estetske

#22:    Autor:  cuckovic Postano:
Ajd kad vec pravimo prognoze evo i moja:

HDZ - 4
SDP - 5
HSP - 3
HDSSB- 5
HNS - 2
HSLS+HSS - 4
HSU - 2

Jeff Murdock je napisao/la:
I tu bi ponajprije SDP mogao najviše profitirati (pošto u gradu nikada nisu imali zapaženije rezultate.

Ispravka, bili su na vlasti zajedno sa tadasnjim LS-om odnosno danasnjim HSLS-om i imali su predsjednika gradskog vijeca i par ljudi u poglavarstvu od '01 do '05.

#23:    Autor:  Jeff Murdock Postano:
cuckovic je napisao/la :
Jeff Murdock je napisao/la:

Ispravka, bili su na vlasti zajedno sa tadasnjim LS-om odnosno danasnjim HSLS-om i imali su predsjednika gradskog vijeca i par ljudi u poglavarstvu od '01 do '05.
Znam da su bili na vlasti, ali upravo zbog spomenute koalicije sa LS-om, ali nisu imali zapaženiji rezultat na izborima.
Niti HSP nije imao zapaženiji rezultat na izborima pa je imao gradonačelnika.
Na to sam mislio.
Osijek031.com » Vijesti » Čak šest kandidata za gradonačelnika Osijeka Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::