#144:
Re: [Prosvjedi 2011.] Bilanca prosvjeda: 700-tinjak prosvjednika, jedne razbijene naočale i nešto ja
Autor:
Yoanna35
Postano:
27.02.2011. 23:23
nikad nisam glasala za HDZ od kada imam pravo glasa, 2005. mi nije bilo jasno što je ovom narodu, no evo ono što su neki znali o vodtsvu, načinu poslovanja, zapošljavanja, odlučivanja od samog početka rasta ove čudne mega self orjentirane nakupine neškolovanih, nemoralnih ljudi koju korupciju doručkuju....da mis smo znali tko je tko tamo, odakle je što poteklo, tko kave projekte gura i slično i nije nam bilo jasno zašto je to narodu prihvatljivo...e sad kvazi rješavajući korupciju , nemajući pojma o osnovama ekonomije, ne znajući kako započeti HR HITRO,i zataškavajući, miteći sudce da donose sulude odluke, slažući privatnicima sulude obaveze ..ne pričam o PDV-u, ne baveći se s opstankom osnovnih djelatnosti, otvarajući vrata silnom uvozu, zatvarajući vrata investitorima, dozvoljavajući da se gomilaju silne agencije kao rješavanje uhljebljavanje vlastitih neškolovanih nakupina koje znaju provesti svaki oblik intersne korupcije, ne radeći duže od četiri sata efikasno, ne slušajući Rohatisnkog, predajući banke strancima..prodajući prirodne resurse za malo osobnog podbratka kako se ne bi stanjio, napali su sve skupine..občan čovjek redovnim putem ne može ništa osim dobro najebat, napali su branitelje i doveli u pitanje sve vrijednosti koje su ratom i u krvi izborene, napali su nezapsolene, smanjuju njihov broj , napravili su o 2005. 50 000 novonsatalih umirovljenika...ma do sutra bi mogla..nagazili su sve i svakoga,a posebno malog čovjeka ..bolio bi me kurac tko je na vlasti kad bi ja kao običan građanin mogla službenim normalnim ptem ostavriti sve što je normalno posao, kredit, stan, plaćene režije...ne tražim puno samo dostojan život.
|