#138:
Autor:
mvarga
Postano:
27.09.2008. 0:10
Neznam za tebe ali ja nemam ništa s drugovima, s beograđanima niti s tobom.
Onda ti mladi mogu svoju energiju potrošiti na sportskim terenima ili u sportskim dvoranama premda im ni malo čišćenja smeća ili uređenja okoliša u kojem žive ne bi škodilo.
|
Pošto si negdje napisao da ne pričamo o tome kako je nekada bilo bolje neću to napisati. Podsjetio bih samo da je nekada sportska aktivnost mladih bila poticana, subvencionirana i besplatna. Ja se danas iskilavim dok platim satove za svoje klince. Naravno da nema raznih kampova za mlade na moru (Otok mladosti, Savudrija, Vodice), a organiziranje mladih u takozvani društveno korisni rad putem radnih akcija se zabranilo dekretima jer je to proglašeno jugo-komunističko-unitarističko-protuhrvatskim djelovanjem.
[f/quote]Ali ne oni trebaju PITI i lumpovati, razbijati sve oko sebe jer će blesavi porezni obveznici medju kojima su i njihove tate i mame iz poreza i prireza kupovati nove kante i kontejnere za smeće i nova stakla na busnim stajalištima.
|
Pošto si meni za mene napisao da pišem gluposti, uzet ću si pravo da to ustvrdim i za tebe. Nitko, nikada, nigdje nije uspio uredbama, propisima, smjernicama ili zakonima sve spriječiti. Neće to niti Gradska vlast ma koliko HSP-ovaca tamo dovukli. U više relevantnih studija postoje dokazi i obrađeni podaci koji pokazuju da mladi na takve poteze Vlasti reagiraju većim otporom (čitaj većom štetom i razbijanjem). Nekada su razbijali pijani, sad će trijezni. Osim toga napravio si totalni mentalni salto - jednoznačno si povezao pijanstvo s vandalizmom. Radi se o dvije potpuno različite društvene pojave i to govori o tvom potpunom neznanju i ignoranciji struke (isti si kao i gradska vlast). Misliš da će se nešto riještiti? Sada se bojim da će doći do značajnijeg nasilja. Ako malo pratiš prolupale face što pobiju pola škole, oni to u pravilu naprave potpuno trijezni.
Ako ne vjeruješ pročitaj još jednom, pa onda još jednom. Ako ni onda ne vjeruješ pročitaj još jednom. To što si ti iz konzervativne obitelji koja je iz tebe napravila ograničenog nasilnika tvoj je problem. Da si koji puta popio s društvom u parku možda bi ispao normalniji.
|