Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Jesen uz Osječko 2008. Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 9, [10], 11 ... 16, 17, 18  Sljedeća  :| |:

#136:    Autor:  hyppolita Postano:
Ja bi totalno voljela ići na Elemental i Let 3... ali ne mogu jer radim pa sam sad u kurcu!

#137:    Autor:  Provokator Postano:
ajs nigrutin, jeaa Very Happy

#138:    Autor:  nake_rado Postano:
Ja bi samo volio da nastupaju grupa i gužva.

#139:    Autor:  adrienne Postano:
hmm...imam pitanjce...buduci prvi put planiram ici tam...zanima me u koje vrijeme otprilike pocinju nastupi? sumnjam da je u toku dana... i...buduci nisam iz os, gdje se to nalazi? Smile

#140:    Autor:  Zuljko Postano:
adrienne je napisao/la:
hmm...imam pitanjce...buduci prvi put planiram ici tam...zanima me u koje vrijeme otprilike pocinju nastupi? sumnjam da je u toku dana... i...buduci nisam iz os, gdje se to nalazi? Smile

koncerti pocmu oko 9h +/- 1h
al dobra stara tradicija je da se prvo zapije u malom satoru sa tamburasima pa se onda u neko doba prebaci u veliki

sve je to smjesteno na obali dravi (tamo gdje je bio i UFO ako si bila)...ma cim se priblizis dravi samo slusaj odakle dolazi glazba ..nemos masit =)

#141:    Autor:  adrienne Postano:
Zuljko je napisao/la:
adrienne je napisao/la:

koncerti pocmu oko 9h +/- 1h
al dobra stara tradicija je da se prvo zapije u malom satoru sa tamburasima pa se onda u neko doba prebaci u veliki

sve je to smjesteno na obali dravi (tamo gdje je bio i UFO ako si bila)...ma cim se priblizis dravi samo slusaj odakle dolazi glazba ..nemos masit =)

hmm..ok..hvala Smile

#142:   Re: Jesen uz Osječko 2008. Autor:  PopCornStar Postano:
Mislim ono,jebemi se ko svira kad popijem gajbu piva baš ja nešto slušam! I tako iz dana u dan...

#143:    Autor:  MasaKrisT.wc1 Postano:
blago tebi u zivotu

#144:    Autor:  zla_tratinčica Postano:
MasaKrisT.wc1 je napisao/la :
blago tebi u zivotu

pa dobro kaže čoek.. šta če slušat preizlizane i 100 puta poslusane bendove.. fino se odbiješ od alkohola i ne čuješ i ne vidiš ništ.. to je svrha dana piva..

xD

#145:    Autor:  Petar S Postano:
MasaKrisT.wc1 je napisao/la :
blago tebi u zivotu

hehe stas se pravis lud vidio sam ja tebe u slatini hahahha kod tebe je vrijedilo popit gajbu pivu i svirat Smile sta se onda bunis kad ovi cugaju hahahahaha Razz

#146:    Autor:  MasaKrisT.wc1 Postano:
je al sam ja do svirke bio pravi:)

#147:    Autor:  deer_hunter Postano:
adrienne.... moraš preko mosta! Smile

#148:    Autor:  Stoja Postano:
joj jos i preko mosta... Sad ... pa daj Sad ... de nek organiziraju neki prijevoz za nas vijerne piandure... Laughing .... mislim, bili bi im zahvalni...

#149:   Re: Jesen uz Osječko 2008. Autor:  Gandalf Postano:
Bitno da je ovo naše zidarsko pivo 10 kuna. Sramota....

#150:    Autor:  MasaKrisT.wc1 Postano:
ne zalite se kod nas je poskupilo na 14:)
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Jesen uz Osječko 2008. Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 9, [10], 11 ... 16, 17, 18  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 10 / 18.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::