#122:
Autor:
inspektormaska
Postano:
27.02.2011. 15:46
a čujte nekom huligani a nekom borci za pravdu, ja nisam za nasilne prosvjede ali nije ni murija udarala "cvijećem" i špricala limunadom prosvjednike već pendrekom i suzavcem
činjenica jeste da se sve to moglo ublažiti i izbjeći objavom datuma novih PARLAMENTARNIH izbora koje ova od nikog izabrana premijerka odugovlači i ne želi iz razumljivih razloga objavit
ja spadam u kategoriju onih koji podržavaju ne-nasilne prosvjede ali ću na silu uzvratiti silom i od toga ne odstupam
20 godina traje ova sprdačina sa vlašću, onaj koji nema i neželi više saviti leđa i plaćati poreze korumpiranoj političarskoj eliti je izašao i buni se, onaj ko je dio toga pa nemože i neće nikada to razumijeti
ja osobno ne želim raditi do 65 godine radi Šeksova,Bebića,Milanovića,Glavaša,Sanadera i ostalih šampiona kroz 20 godina vlasti, neželim plaćati stranim bankama skupe kredite koje su rasprodali u bescjenje,ne želim živjeti u dužničkom ropstvu, dok oni kradu našu lovu istodobno su nam povećali u zadnje 2-3 godine plin,vodu,benzin i struju za 200%, pa kome to nevalja taj će valjda prosvjedovati
i za kraj šokiran sam izvještajima medija i TV kuća koji od čitavih prosvjeda potenciraju i stavljaju u prvi plan HULIGANSKE ispade, ti isti licemjerni novinari i njihovi urednici koji su 20 godina izvještavali i skrivali afere sada si daju za pravo kritizirati prosvjede, toliko o njima
nadam se da će do kraja ovi prosvjedi uzeti maha po čitavoj Hrvatskoj, osim u ova tri grada i u Rijeci, Puli, Varaždinu svuda, samo netreba stati
|