#131:
Autor:
Stella1989
Postano:
16.01.2011. 22:07
Danas na forumu pišeš kako ti je drago da su nekog uhvatili zbog toga i toga, da su to zaslužili, a sutra ti sjediš u ćuzi ili svim snagama pokušavaš nekog svog vaditi van. Sreća je prevrtljiva, zato smirite strasti.
|
Ok, ako me ikad stigne kozmička kazna jer se beziznimno veselim kada kriminalci završe iza rešetaka, obećajem da ću se iskreno pokajati. Što sam se veselila, jelte.
Jer tako to, izgleda, ide. Jednog se jutra naprosto probudiš kao kriminalac. Po uzoru na Gregora Samsu.
|
Ne moraš ti dilati drogu pa završiti u ćuzi. Možeš autom udariti i usmrtiti čovjeka, pa završiti u ćuzi. Isto tako bi se vjerojatno o tebi pojavljivali komentari tipa: "Neka, i zaslužila je, baš mi je drago da trune u zatvoru. Trebala je prije misliti i ne juriti autom." A ne bi bilo bitno da ti nisi jurcala autom i da ti je taj čovjek, recimo, izletio pred auto, da nije prelazio cestu na označenom pješačkom prijelazu, da je vani bilo neosvijetljeno i da si ga zato pregazila, izmeđuostalog.
Na bezbroj načina ljudi mogu u zatvor, nemojte misliti da ste nedodirljivi i da se vama neke stvari ne mogu dogoditi. ne mora imati nimalo veze s drogom, već s nečim totalno desetim.
Zadnja promjena: Stella1989; 16.01.2011. 22:08; ukupno mijenjano 1 put.
|