Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » OLJM 2009: Jole i prvi izbor Miss Sveučilišta Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, [9]  :| |:

#121:    Autor:  kyx Postano:
treba i neki drum and bass/ hip hop! šator podići,tako da i mi koji ne volimo uske hlace i starke,mozemo uzivat! Very Happy Very Happy

#122:    Autor:  Redakcija 031 Postano:
Vox populi: Inicijativa za vraćanje urbanog OLJM-a - službeni proglas

#123:    Autor:  fuldstændigamok Postano:
kyx je napisao/la:
treba i neki drum and bass/ hip hop! šator podići,tako da i mi koji ne volimo uske hlace i starke,mozemo uzivat! Very Happy Very Happy

Ja obicno i na drambu dođem u uskim hlačama i starkama.

#124:    Autor:  max payne Postano:
[uklonjeno],pa dovedite vise demo bandova,ucinili bi uslugu i njima i nama i sebi!!!kakav jole i k...c

#125:    Autor:  maddox_rumble Postano:
jel se ista zna oce li biti uopce oljma ?

#126:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Danas su izbacili brošure sa programom, pričekajte da se pojavi na netu pa ćemo se nasmijati svi skupa, a onda ću napisati i kakav je komentar inicijative na sve to...

Inače, za one koji nisu čitali Glas Slavonije danas, inicijativa organizira svoj alterntivni program na čisto volonterskoj bazi, koji će početi 3.6. Wink Program njega bi prema planu trebao biti objavljen u subotu...

#127:    Autor:  anakonda Postano:
...šta čitali, već smo Inicijativu i nahvalili....
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?p=247096#247096

#128:    Autor:  maddox_rumble Postano:
Evil Poodingh je napisao/la :
Danas su izbacili brošure sa programom, pričekajte da se pojavi na netu pa ćemo se nasmijati svi skupa, a onda ću napisati i kakav je komentar inicijative na sve to...

Inače, za one koji nisu čitali Glas Slavonije danas, inicijativa organizira svoj alterntivni program na čisto volonterskoj bazi, koji će početi 3.6. Wink Program njega bi prema planu trebao biti objavljen u subotu...

nemojte mi samo nesto jako dobro iduci petak Smile iaeste organizira disko party Smile

ah vidim radionice Smile najs Smile

#129:   Re: OLJM 2009: Jole i prvi izbor Miss Sveučilišta Autor:  evil monkey Postano:
pa dobro jel taj OLJM ne treba sutra poceti? a gdje je program? ili ga skrivaju kao zmija noge? (ne mislim na alternativni, nego na "regularni" oljm...)

#130:    Autor:  eddie Postano:
dobro jel ima negdje službeni program za pogledat na NET-u jer ovi ovdje pišu pizdarije,Hladno Pivo svira ČETVRTOG a ne DRUGOG

#131:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Imali su presicu i izbacili su program i podijelili brošure po STUCu za vrijeme ručka, ja ga imam kod sebe, imam i skeniranog, ali iz određenih razloga ga neću objaviti dok ne bude službeno objavljen, što bi, da su oni sposobni, a nisu, već bilo obavljeno prije svega na ovom portalu. Čisto iz tog razloga neću raditi nešto što je njihov posao.

Što se tiče alternativnog OLJMa, on počinje u srijedu 3.6., a program će biti objavljen u subotu iliti prekosutra...
Osijek031.com » Vijesti » OLJM 2009: Jole i prvi izbor Miss Sveučilišta Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, [9]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 9 / 9.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::