Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Jesen uz Osječko 2008. Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 8, [9], 10 ... 16, 17, 18  Sljedeća  :| |:

#121:    Autor:  Petar S Postano:
neka bude cijena deset kuna ali neka to bude dobro pivo ... a to je nemoguce stoga mislim da cijena od 7 kuna bi bila savrsena... moram primjetiti da headlinera ima za svakog po nesto i da ima barem jedan dan koji ljudi mogu izabrati prema svojim zeljama ...

#122:    Autor:  MasaKrisT.wc1 Postano:
samo da najavim wc1 sa par novih(nasih)stvari,novim prebolesnim memberom na klavijaturama itd:)

edit: takodjer bit ce(konacno) majice u prodaji

#123:    Autor:  slavonjara Postano:
što se tiče cijene piva,npr. na karlovačkim danima piva ona iznosi 15kn,a glazbeni izvođači su dno dna,tako da se ja ne bunim... Wink

#124:    Autor:  Dambix Postano:
a dobro drugo je karlovački dani piva i osječki,
slavonjara je napisao/la:
što se tiče cijene piva,npr. na karlovačkim danima piva ona iznosi 15kn,a glazbeni izvođači su dno dna,tako da se ja ne bunim... Wink

#125:   Re: Jesen uz Osječko 2008. Autor:  slavonjara Postano:
pa istina,drugo su osječki dani piva sa kud idijotima i let 3,a drugo karlovački sa matom bulićem i jelenom rozgom. Very Happy

#126:    Autor:  maddox_rumble Postano:
ne pijem pivo Wink svidaju mi se izvodaci Wink

#127:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
MasaKrisT.wc1 je napisao/la :
samo da najavim wc1 sa par novih(nasih)stvari,novim prebolesnim memberom na klavijaturama itd:)

edit: takodjer bit ce(konacno) majice u prodaji

nadam se da ce ozdraviti do koncerta Laughing Laughing Laughing

#128:    Autor:  Dambix Postano:
nisu bitni sada izvođači u osijeku je jedna stvar a u karlovcu sasvim druga..pričamo o cijeni..
slavonjara je napisao/la:
pa istina,drugo su osječki dani piva sa kud idijotima i let 3,a drugo karlovački sa matom bulićem i jelenom rozgom. Very Happy
Wink

#129:    Autor:  zla_tratinčica Postano:
Petar S je napisao/la :
neka bude cijena deset kuna ali neka to bude dobro pivo ... a to je nemoguce stoga mislim da cijena od 7 kuna bi bila savrsena... moram primjetiti da headlinera ima za svakog po nesto i da ima barem jedan dan koji ljudi mogu izabrati prema svojim zeljama ...

kak je nemoguce.. osjecko pivo toceno je isto dobro, sam sta ga oni zamjesaju sa kišnicom pa imas osjecaj da pijes bljuzgu.. xD

#130:    Autor:  ePo Postano:
zla_tratinčica je napisao/la :
Petar S je napisao/la :

kak je nemoguce.. osjecko pivo toceno je isto dobro, sam sta ga oni zamjesaju sa kišnicom pa imas osjecaj da pijes bljuzgu.. xD

upravo zbog toga i jest nemoguće =)

al neka. nema veze za pivo ajd.. koncerti su odlični =D

#131:    Autor:  Petar S Postano:
ePo je napisao/la :
Petar S je napisao/la :

ej ukrao si mi rijec iz usta Wink

#132:    Autor:  ePo Postano:
Petar S je napisao/la :
ePo je napisao/la :
Petar S je napisao/la :

ej ukrao si mi rijec iz usta Wink

ukraLA =)

#133:    Autor:  Stoja Postano:
e ma ko da je bitno kolko dođe pivo u šatoru kad ionako cu pit osječko iz trgovine, a te pare idu isto njima, tak da je svejedno, ista šema je bila za ovaj kurac tuborg... upad je bio 20 kn il 5 etiketa, zarada je sigurna, pa tako i osječkoj pivovari... Wink Smile Smile

#134:    Autor:  Zuljko Postano:
najbitnija je zabava...nekom pivo... nekom glazba...meni oboje

#135:    Autor:  printer Postano:
bendovi su klasika-to je i očekivano većinom sve i bit će dobra zabava-samo je sramota da su 10 kunića nabili cijenu-cigani najobičniji-mislim da ni jedno pivo tamo neću popit-lopovi prljavi-nije ni čudo što nemogu niš napravit od pivovare kad imaju imbecile od menađmenta
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Jesen uz Osječko 2008. Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 8, [9], 10 ... 16, 17, 18  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 9 / 18.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::