#120:
Autor:
francika
Postano:
19.01.2011. 12:45
Koja glupost.
Neka dođu veslači na Dravi - eto vodeni sport, treniranje u teretani i na svežem zraku, zdrav duh, zdrav život - olimpijada je granica. Nema klora, bakterija, potrošnje energije, CO2, zagađenja koje kakvih i rasipanja novaca i magle.
|
Slažem se u potpunosti. Veslaćki klub već postoji ne znam ni ja koliko godina, a koliko je bilo organizirano natjecanja. Ne bi li Osijeku trebala jedna zatvorena atletska dvorana. Zar ne bi bilo lijepo da Osijek organizira atletsku olimpijadu, a sigurno bi atletičara bilo puno više nego plivača, vaterpolista, i podvodnih šahista. Znate li vi gdje treniraju naši ragbisti. Na pomoćnim igralištima od NK Osijeka. Zašto se njima ne napravi stadion. A gdje nam hokejaši treniraju? Evo tu kod mene u ulici i to samo mjesec dana godišnje. Zašto se hokejaši ne prebace u Zrinjevac kada imamo Gradski vrt, pa nek i oni imaju svoju dvoranu. Klizača u Osijeku ima mali milion, a nemaju gdje klizati. I sad vi kažete Osijeku treba samo 50-metarski bazen. Grad Osijek nije vreća bez dna, a ukoliko nastavi ovako ulagati u interese pojedinaca uvijek će imati divlja naselja u centru grada kao što su Podravlje i Tvrđavica.
|