Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Studentski prosvjed u Osijeku! [razvoj događaja] Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 7, [8], 9 ... 21, 22, 23  Sljedeća  :| |:

#106:    Autor:  zla_tratinčica Postano:
steveeeeee je napisao/la :
e moji studenti vi ste u kurcu kad vam čoban matić vodi prosvjede i sada neka mi netko kaže da prosvjed nije ispolitiziran kada znamo da je dotični član sdp-a

da, ja sam isto čuo da je taj matić rokfeler pa ima čarter let da ide do zagreba i zadra voditi prosvjede..

sad bih ti nešto rekao al sam više sam sebi dosadan s tim i ne želim vrijeđati više Very Happy

#107:    Autor:  davorccc Postano:
Kad uđemo u EU onda će nam cifre biti kao u SAD-u, dizat ćemo kredite da studiranje i onda ako uspiješ - uspiješ. ( Naravno i dalje će nas kreteni zaje**bavati na faksu, da ćemo i njih morati podmazati da ne škripe ).

"VELKOM TO ŠITHOL"

#108:    Autor:  PEGY Postano:
Životno pravilo br.1: nikad ništa nije besplatno, jer to uvijek netko plati !!!

#109:    Autor:  marijuan Postano:
PEGY je napisao/la :
Životno pravilo br.1: nikad ništa nije besplatno, jer to uvijek netko plati !!!

tako je. samo što u ovoj državi poreski obveznik je ovca za šišanje.

#110:    Autor:  MNOWAR Postano:
studente na prosvjede huškaju interesne skupine ljevice koje ih planiraju iskoristit za ostvarenje svojih ciljeva, a normalno i roditelji tih studenata to podupiru.
pogledajte apsurdnu situaciju, ljudi bi besplatno školovanje i zdravstvenu uslugu, a to su sve imali u bivšem sustavu, i svi ti koji podržavaju studente su prvi glasali protiv bivšeg sustava koji je to sve pružao. ljudi moji pa ovo je neoliberalni kapitalizam u kojem ako se rodite siromašni takvi ćete i umrijeti, nema poštenog naćina da steknete nešto u ovakvom sustavu ako već nešto niste nasljedili, jer nemate love za školovanje, nemate neki uhodani posao, nitko vas ne treba, a što mislite kako ljudi u (usa) završe u prostituciji i u kriminalu, vrlo jednostavno rođeni su siromašni, a htjeli bi živiti.

#111:    Autor:  Ingo Postano:
Mirjana Krizmanić: Primorac misli da smo mi ovce koje doma puštaju vunu

boze kako je ovo pametna zena !

#112:    Autor:  zla_tratinčica Postano:
MNOWAR je napisao/la :
studente na prosvjede huškaju interesne skupine ljevice koje ih planiraju iskoristit za ostvarenje svojih ciljeva, a normalno i roditelji tih studenata to podupiru.
pogledajte apsurdnu situaciju, ljudi bi besplatno školovanje i zdravstvenu uslugu, a to su sve imali u bivšem sustavu, i svi ti koji podržavaju studente su prvi glasali protiv bivšeg sustava koji je to sve pružao. ljudi moji pa ovo je neoliberalni kapitalizam u kojem ako se rodite siromašni takvi ćete i umrijeti, nema poštenog naćina da steknete nešto u ovakvom sustavu ako već nešto niste nasljedili, jer nemate love za školovanje, nemate neki uhodani posao, nitko vas ne treba, a što mislite kako ljudi u (usa) završe u prostituciji i u kriminalu, vrlo jednostavno rođeni su siromašni, a htjeli bi živiti.

pod hitno na neko lječenje ili se skinuti s droga..

#113:    Autor:  maddox_rumble Postano:
MNOWAR je napisao/la :

ne prica se o tome, vj vi ne razumijete

mi smo kao zemlja znanja, takvi se prezentiramo vani, nasilno dizemo kvote, da ima vise studentske i akademske populacije, a ne izdvaja se vise

to je problem

zamlja smo znanja, a vise para ode na razne druge budalastine

to je problem

#114:    Autor:  marijuan Postano:
MNOWAR je napisao/la :

kad god se desi neki prosvjed koji nije u skladu sa dogmama vladajućih, umjesto pokušaja nalaženja rješenja vlast se bavi politizacijom.

MNOWAR je napisao/la :

pogledajte apsurdnu situaciju, ljudi bi besplatno školovanje i zdravstvenu uslugu, a to su sve imali u bivšem sustavu, i svi ti koji podržavaju studente su prvi glasali protiv bivšeg sustava koji je to sve pružao.

zapravo, nije bilo besplatno, plaćano je iz proračuna.

MNOWAR je napisao/la :

ljudi moji pa ovo je neoliberalni kapitalizam u kojem ako se rodite siromašni takvi ćete i umrijeti, nema poštenog naćina da steknete nešto u ovakvom sustavu ako već nešto niste nasljedili, jer nemate love za školovanje, nemate neki uhodani posao, nitko vas ne treba, a što mislite kako ljudi u (usa) završe u prostituciji i u kriminalu, vrlo jednostavno rođeni su siromašni, a htjeli bi živiti.

klasično razmišljanje jednog roba takvog sustava.

#115:   Re: Studentski prosvjed u Osijeku! [razvoj događaja] Autor:  non plus ultra Postano:
Ovi studenti su u jajima...
Pokušavaju voditi ravnopravan dijalog sa predstavnicima ministarstva a nemaju nikakve šanse...
Umjesto da se uhvate knjige i da uče, oni pametuju...
Nisu ni svjesni kako dobru razinu obrazovanja imaju za ništa ili malo novca...
Ja ne znam tko tu šta i koliko plaća ali znam da lošije obrazovanje u Europi puno, puno, puno više košta !!!

#116:    Autor:  kopile Postano:
non plus ultra je napisao/la:

Laughing Laughing Laughing
Ovako glupu izjavu dugo nisam čuo.

#117:   Re: Studentski prosvjed u Osijeku! [razvoj događaja] Autor:  marijuan Postano:
non plus ultra je napisao/la :

Umjesto da se uhvate knjige i da uče, oni pametuju...

ovo me podsjeća na onaj sarkastični plakat pariških studenata iz 1968. godine koji je glasio "Budi mlad i šuti".

#118:    Autor:  zla_tratinčica Postano:
kopile je napisao/la :

baš.. bože sačuvaj.

#119:    Autor:  anakonda Postano:
...heh, ovih zadnjih nekoliko postova me podsjetilo na pjesmu Elementala:

"...Dizali su revoluciju s osmjehom na licu,
pustili su kosu, otkrili su LSD i maricu,
pjevali o miru, s Titom nesvrstano stajali, po
nacionalnoj osnovi nisu se razdvajali, lako
bilo je bit filozof u studentskoj kantini
umjetnik bez kinte i muzičar u sredini di su
stvari kolko-tolko išle, država di štima, lako
bilo je bit student u sedamdesetima – moji
starci – lako su pronašli prvi posao, s
diplomom u ruci na burzu niko nije išao
živilo se dobro u tom partijskom sistemu"........

#120:    Autor:  non plus ultra Postano:
kopile je napisao/la :

U svojoj karijeri sam imao prilike upoznati studente iz raznih europskih zemalja...
Ali ne cugati s njima i pričati lovačke već se uvjeriti u njihovo znanje...
Jedan konkretan primjer:
Kada čitate životopis jednog apsolventa građevinskig fakulteta u Munchenu, koji slovi za najjači građevinski fakultet u Njemačkoj, taj životopis izgleda vrlo impresivno...
Međutim, ako malo zavirite pod površinu, shvatite da to baš i nije tako...
Shvatite da jedno piše u CV a drugo je u stvarnosti...
I shvatite da se nimalo ne trebate stidjeti svoje diplome stečene na bilo kojem fakultetu u Hrvatskoj...
Shvatite da vaša hrvatska diploma vrijedi više nego njihove europske diplome...
I ako imate zdravog razuma, shvatie da vrlo dobru razinu obrazovanja dobijete za ništa ili malo novca...
A svaki argument studenata se temelji na tome kako je ovo ili ono u Europi...
Gospodo draga, rekao sam vam kako je u Europi...
I nemojte svoje diplome smatrati manje vrijednima od drugih...
Ma koliko se to nekima svidjelo ili ne...
Osijek031.com » Vijesti » Studentski prosvjed u Osijeku! [razvoj događaja] Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 7, [8], 9 ... 21, 22, 23  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 8 / 23.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::