A jebiga, ja sam onda očito super neženstvena, nit posjedujem cigaršpic (al imala sam jednog ženstvenog profesora koji je pušio preko njega  ) nit pijem šampanjac. Morti bih i nekakvog kavijara trebala nabaviti?
@spin, sve pet, kontam da je to tvoj ukus i sve, ali ovo ti je 21.st.. Za spomenute ''ženstvene'' djevojke trebao bi nabaviti vremeplov i vratiti se u doba 20-30ih godina prošlog stoljeća, u doba Charlestona i toga..
Ak mi nađeš cicu koja puši preko cigaršpica, plaćam pivu. Al morat ćeš ju popit iz boce
|
hahaha...ma imam osjećaj da ti nisi nimalo neženstvena osoba (osim u situaciji kada natežeš karlovačko

), a nisam ni ja toliki matorac da ne kužim ova moderna vremena. mene više zabrinjava kuda ide ova mladež koja se sve više i više opija i u tome ne vidi ništa loše. njihov moto je vidim: piti bilo gdje i bilo kad, bilo što. a tko je tomu kriv, roditelji? ili možda agresivne reklame za KA-RLO-VAČKO? bez obzira, mislim da se nešto treba poduzeti i da je ovaj prijedlog o zabrani lokanja na javnim površinama na tom tragu.
Neki ga, vidim, tute osporavaju jer se navodno neće moći ni Nova slaviti i kojekakve ostale fešte, ali to uopće nije problem jer se dade vrlo lako regulirati kao izuzeća u posebnim prilikama ili kao organizirane fešte.
jer cilj nije to, već spriječiti ove grupice tinejđera i vandala koja to čine gotovo svakodnevno.