#92: Autor: puki,
Postano: 06.09.2006. 21:20
Ih! Oftopičari na vlastitom topiku! Ideš...
Ajde, kad već želiš..
Shvaćaš da ti izjava nema smisla? (ajde - ponovno pročitaj naglas.. "blablasrućtruč...koji je bez ikakvog razloga narastao na TVOJIM uvjerenjima..."?!!!hm...možda mi je ego glup pa ne razumijem što si htjela reći...)
Čuj, ja, za razliku od drugih, ne tvrdim da sam uvijek u pravu, ali mi ti svojim prepotentnim nastupima, koje, btw, ne "krase" nikakvi argumenti, nego samo golema količina pokušaja kulnoće i alternativnosti uzrokovana krajem puberteta, dokazuješ da sam u pravu.
Čuj - da učim iz tvoga primjera? Ok, onda bih svaki put kada čujem mišljenje suprotno svojemu mijenjao svoje mišljenje da se složim s nekim.
Oko većine stvari nemam snažno mišljenje i, ako mi netko dokaže suprotno, mijenjam ga. Oko nekih stvari imam izgrađeno mišljenje.
Tvrdnje da sam glup i jadan i da jadno razmišljam i da sam neiskusan i da sam zapravo jebeni slabić koji ne može kontrolirati svoga pišu ( iako actually nitko od optužitelja nije i nikada neće imati priliku upoznati mališu ) jednostavno ne smatram uspješnim dokazivanjima da nisam u pravu.
Ako sam samouvjeren što na tvoje/vaše "ja sam zapravo u pravu a ti nemaš pojma i jadan si ako nećeš misliti kao i ja jer sam ja kul i valjda ja znam šta je dobro a šta nije" odgovaram sa "de oladi, dijete", a ne sa "ok, tako ću misliti jer ti kažeš, a ti si kul pa je moje mišljenje zakurac", samouvjerenost mi zapravo sasvim paše.
A sad mi prestani više pokušavati privući pozornost, zaručen sam i ne zanimaš me. Pa se negdje drugdje idi pravit kul i alternativna, možda ti i uspije.
Uglavnom, da se ne zajebavamo oftopičarenjem: bivša profesorica mi se žalila kak je, dok je bila na Londonskom aerodromu (ne znam kak se zove pa neću lupati), jedino mogla zapaliti u nekoj zatvorenoj staklenoj/plastičnoj prostoriji u kojoj se osjećala kao životinja u zoo-u. hm...Ne znam da li je to bila mjera sprječavanja pušenja (tak da ljudima bude neugodno) ili samo slučajnost, ali vjerujem da bih odustao od namjere da zapalim da se nađem u sličnoj situaciji.
|