#33: Autor: slavonija,
Postano: 03.12.2011. 15:19
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mislim da nema neke velike razlike u robi koja se prodaje u Osijeku i na "Arizoni"(ako je uopće ima)..cijene su tamo svakako povoljnije ali imaš trošak puta..e sad, pitanje je što tražiš, koje su tamo cijene i koliko te na kraju sve košta...ja sam kupovao letvice za terasu jer sam znao da su tamo jeftinije..na kraju me jedna koštala 8kn uključujući put ,2 matice i 2 vijka, dok bi me u Osijeku jedna koštala 20ak kuna te kvalitete drveta i s tom dimenzijom koja je meni trebala...na 100 komada lijepa ušteda
|
Paaaa..vratio sam se evo prije 10-ak minuta.....i mogu reći da se isplati još uvijek otići...jer kao prvo ima veći izbor kud i kamo veći od fensi šmenski butika u avenju i portanovi i kao drugo ne moram gledat prenemaganje prodavačica oko robe na kojoj piše MADE IN CHINA, ne moram gledat kako krpice iz Kine čuvaju zaštitari i ne moram gledat da jedna zimska jakna košta 900 i više kuna (za 400 kuna kupio dvije dobre zimske jakne za koje me boli briga jel tom tejlor, dolče gabana...)!!
Prodavači kod nas nemaju pojma izabrat jaknu neku kad nabavljaju robu pa trgovačke centre natrpaju jaknama koje uopće nemaju izgled, smisla, ono ako hoću jaknu nakrcat oznakama top gana i orlove, natpise air force, navy seals i slične gluposti poput kožnih remenčića, kopči sjajnih, i neznam šta još....onda ću si kupit hrpu oznaka i sam šivat na jaknu!! Ima takvih i na koridoru ali ima se šta i drugo normalno izabrati...
Uglavnom za robu koju smo kupili tamo uštedili smo sigurno više od 600 kuna, računajući i trošak goriva...
Natočio i benzina.....košta oko 8 i nešto kuna eurosuper..znači na rezervar možeš uštedit oko 50 kuna!!
Uglavnom...nešto sam si računao ..jakna koju sam ja kupio... u našem HR butiku, u nekom našem trgovačkom centru fensi šmensi tipa, uz mjuzu u pozadini, dobru reklamu i prodavačicu koja misli da radi u svemirskom brodu....košta sigurno 500 kuna , ja ju na koridorsu kupujem za 180 kuna ...znači da netko dobro zaradi po jednoj jakni...a na deset jakni se zaradi dobrih 2-3 tisuće kuna razlike...bitno je da ti oni kod nas prodaju priču da je to jakna u kojoj se na mars ide..moš mislit....a ja prije par godina kupio jaknu u FIS-u na popustu i još ju nosim.....
|