#11: Autor: RoadToNowhere,
Postano: 25.11.2012. 22:04
dani_os je napisao/la: ›
je, da SDP je bolji nego HDZ, al daleko je to od dobrog.
imamo znaći te mlade koji bi se voljeli bavit poltikom,
trebo oterat ove i nač te mlade i stavit njih.
problem je u tome što večini ljudi ovdje nemoš objasnit da trebaju postojat neka pravila i ako ih prekršiš da trebaš odgovarat. pogotovo šefićima, šefovima i vlasnicima tvrtki-njima pogotovo.
tak da je najveći problem u nama samima.
npr. glupost... parking s ljeve strane ulice, ima haustor u koji joj stane auto, ne treba parkirat pola na nogostup, pola na cestu. moja šefica.
kak češ ti njoj sad objasnit recimo da ne može bit meni šef ona, kad nema pojma organizirat moj poso, a radim totalno glup poso.
taki su uglavnom šefovi kod nas, nema pojma o ničemu, al eto on je šef.
i to je da, začarni krug iz kojeg nema izlaza
|
U ovom posljednjem te razumijem u potpunosti i djelim mišljenje. Kod nas u većini sektora (javnih ponajprije) rade takvi nesposobnjakovići da glava boli. Dođu na to mjesto da se razumijemo preko veza i vezica, 2-3-4-5 koljena. I sad nije bitno šta neka mlada osoba magistrira i drži diplomu veću od njegove 10 puta, ON JE ŠEF! I kako uopće napredovati u ikakvom poslu, uvijek isti sjedaju na iste pozicije, šefuju do mirovine, i ako u krug. Strava. Nama treba velika obnova svih sektora, od pravosuđa do vlade, sabora svega. Meni muka dođe kad vidim kakvi ljudi rade u pravosuđu (90% njih čitati ne zna kako spada, a sastaviti presudu, to je za njih znanstvena fantastika).
|