#1: Setanje pasa i voznja bicikala po stazi za trcanje i brzo hodanje Autor: !nnovation,
Postano: 20.07.2012. 20:52
Nisam namjerno stavio temu pod kucne ljubimce jer ce me tamo razapeti kvazi ljubitelji zivotinja..
Moram odmah reci da prirodu i zivotinje volim, to i je razlog zasto idem na tu stazu skoro svaki dan, kako bi se malo istrcao i opustio dalje od gradske buke.
Problem su seljacine, cobani, brdjani(kako god hocete) koji pored toliko parkova i setnica za pse, odluce bas svog ljubimca setati na toj stazi, medju trkacima.
Znak je postavljen i jasno govori ta se tamo ne ide sa psima i biciklima..i biciklisti su tamo, ali o njima je vec sve receno pa da ne mlatimo 100 puta istu stvar.
Trcim, oko mene trce psi..i ja bi trebao razmisljati hoce li neki od njih mene dozivjeti kao prijetnju gazdi ili sebi pa me napasti...trce za mnom, trce preda mnom..bez ikakve kontrole i brnjice.
da se razumijemo, pse volim ali za sve postoji mjesto i vrijeme...
Neki dan je tamo policija bila i kontrolirala, upozorili su par ljudi na sto su ovi bili drski bahati i poceli se pozivati na svoja neka gradjanska prava..
pa gdje su moja gradjanska prava?smije li se u ovom gradu normalno prosetati gradom, otici trcati na mjesto PREDVIDJENO za to, otici okupati na gradsku plazu a da oko mene ne trce kerovi?
Sto je s ljudima koji se boje pasa?
Gdje da odemo mi, koji ne pripadamo nekoj od ovih "manjina" koje teroriziraju gradjane, po svojih pola sata mira?
Zasto policija ne radi svoj posao?
nakotilo se svega u ovom gradu...tek kad malo pogledas oko sebe skuzis da zivis u nekom postapokalipticnom gradu iz fallout-a, jedino sto su gradjevine za nijansu ocuvanije.
|