#3: Autor: Leteci mungos,
Postano: 28.10.2009. 9:28
Od sala koje prihvacaju 100-tinjak ljudi, probaj ZOO-hotel, catering Prehranu [imaju svoj prostor, ali i dvoranu Dom zeljeznicara], Josica.
Za tvoju velicinu se ne isplati Zelenkrov, a za ostale vidi bi li te primili i pod kojim uvjetima.
Cijene vecera ti ovise o tome sto je ukljuceno... od 200tinjak kuna po osobi samo za jelo, do 320kn u ZOO Hotelu za all-inclusive [jelo, cuga, kolaci, torte].
Sto se tice glazbe [samo za salu, bez tamburasa] - od 1000 EUR, pa sve do 2000 EUR. Od onoga sto sam slusao vidio, preporucam Twist off, Bolero i Quattro. Ostale koje sam vidjao po svatovima ne bih nesto posebno preporucio... Meni je svatovska glazba sama po sebi drlog nad drlozima, ali recimo da su ovo bandovi koji znaju svirati i pjevati [Twist off ne svira cajke, thumbs za to!]. ;-)
Za fotke - od 1000EUR do 2500-3000EUR. Osjecki fotografi su se poprilicno razbahatili, pa slobodno provjeri u npr. Djakovu ili drugdje, gdje mozes dobiti istu uslugu za manje novca.
Svatovi su jedna velika industrija na kojoj vanjski vendori parazitiraju [znajuci da ce se mladenci opariti], pa ti je sve i po nekoliko puta skuplje, nego inace.
Najbolje ti je krenuti redom i rjesavati jedno po jedno pitanje [sala i glazba na pocetku] - obidji i vidi sve i sam/a napravi kalkulaciju...
|