Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Akademija za kulturu i umjetnost Osijek: Panel rasprava "BAUK" - Kultura, umjetnost i mediji

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.03.2023. 9:52 
Naslov:  Akademija za kulturu i umjetnost Osijek: Panel rasprava "BAUK" - Kultura, umjetnost i medi
23.03.2023. 13:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U četvrtak, 23. ožujka 2023. godine u 13,00 sati održat će se panel rasprava BAUK u Svečanoj dvorani Akademije za umjetnost i kulturu, zgrada Odsjeka za glazbenu umjetnost, ulica K. P. Svačića 1g (Kampus, Plava zgrada).

Tema BAUK-a „Kultura, umjetnost i mediji“ izabrana je s obzirom na činjenicu da su u današnje vrijeme novi mediji sveprisutni te se smatra da stvaraju nova pravila i percepcije kulture i umjetnosti. Pojava tih medija i njihovo korištenje naša je svakodnevica pa stoga ni ne čudi da ih novi, ali i stariji umjetnici koriste upravo u stvaranju svojih umjetničkih djela.

Navedena tema bit će predstavljena u obliku panel rasprave na kojoj sudjeluju panelistice Mirjana Rakić, Branka Džebić i Karolina Lisak Vidović, ugledne novinarke, a moderatorica panela je studentica Mateja Ištuk.

Cilj je ove panel rasprave upoznati i informirati zainteresirane o povezanosti kulture, umjetnosti i medija, odnosno kako su mediji nekad funkcionirali i kako oni danas djeluju u svijetu kroz gledišta i iskustva panelistica iz predmetnog područja.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: