Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Jugović i Živković produžili vjernost Bijelo-plavima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65665
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.02.2023. 18:37 
Naslov:  Jugović i Živković produžili vjernost Bijelo-plavima
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vedran Jugović i Filip Živković, iskusni 34-godišnji veznjak i 16-godišnji ofenzivac, produžili su svoju vjernost Bijelo-plavim bojama. Jugović je postojeći ugovor potpisao do 2024. godine, dok je Živković potpisao prvi profesionalni ugovor na maksimalne tri godine, a koji će ga s NK Osijek vezati do 2026. godine.

Izuzetno mi je drago što smo potpisali nove ugovore s Vedranom Jugovićem i Filipom Živkovićem. Vedran Jugović je naš dokapetan, igrač golemog iskustva i jako važna karika u svlačionici i na terenu, dok je Filip Živković jedan od najtalentiranijih igrača naše škole nogometa koji već ozbiljno kuca na vrata prve momčadi i koji je sigurno budućnost NK Osijek. Čestitam obojici, siguran sam da je ovo značajan trenutak kako za njih tako i za naš Klub, rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

Novi smjer

Potpisi s Jugovićem i Živkovićem pokazatelj su smjera u kojem će klub ići u budućnosti.

Idemo u reorganizaciju sportske filozofije i rekonstrukciju igračkog kadra. Iz tog razloga moram se zahvaliti Vedranu Jugoviću koji je odmah pristao biti dio tog novog smjera kojim želimo ići, a vjerujem da će ovi potpisi biti poticaj i svim ostalim igračima. Imali smo još nekoliko igrača iz B momčadi, juniora i kadeta koje smo željeli priključiti prvoj momčadi, to ćemo učiniti kroz ovu polusezonu i vjerujem da će se također nametnuti, istaknuo je Kulešević.

Želja produžiti suradnju

Jugović je jedan od senatora u svlačionici čija se riječ sluša i uvažava. Potpisivanjem novog ugovora ispunio je i svoju iskrenu želju.

Svakako da sam vrlo zadovoljan, htio bih se ovim putem zahvaliti Klubu, treneru i posebno mojim suigračima bez kojih ne bi bilo ni ovog čina. Sve je uvjetovano dobrim igrama cijele momčadi u što sam s i ja uklopio. Prvenstveno mi je važno da su me u posljednje vrijeme zaobišle ozljede, da je sve sa zdravljem u redu. Vjerujem da će tako biti i ubuduće, pa će možda uslijediti i novi potpis. Moja je velika želja bila produžiti suradnju, mislim da ova neka nova priča i ciljevi koji su pred nama mogu biti novi izazov. Naša je nogometna škola, po meni, i najveća vrijednost Osijeka, godinama je slovila za najbolju u Hrvatskoj i „izbacivala“ odlične igrače. U budućnosti vidim da bi taj miks domaćih igrača na terenu i onih koji nam donose novu kvalitetu mogao donijeti puno radosti navijačima.

San je bio zaigrati za Osijek


Zanimljivo je istaknuti kako je Jugo igrao sa Živkovićevim ocem Tihomirom u donjogradskoj Olimpiji, s njegovim ujakom Brankom Vrgočem dijelio je svlačionicu u Gradskom vrtu, a s drugim ujakom Šimom je bio u kadetima i juniorima Bijelo-plavih. A što se tiče 16-godišnjeg Filipa, njemu su osjećaji posebni, sada kada je i službeno postao profesionalac.

Odličan je to osjećaj, za mene koji sam ovdje rođen i komu je zaigrati za NK Osijek još kao dječaku bio san. Nadam se da će za moj klub još biti puno potpisa u karijeri koja je ispred mene. Opet ću istaknuti kako su nama mladima naši stariji igrači, od kapetana pa nadalje, velika podrška i na terenu i izvan njega. Nadao sam se da ću dočekati ovaj trenutak i želja mi se, eto, brzo ostvarila. Dočekao sam potpis ugovora i sada su na redu nove želje. Odnosi se to na što više nastupa, dakako i što veći broj golova koje želim zabiti za Osijek i proslaviti ih s našim navijačima. Sretan sam, naravno, kako ne bih bio u ovakvoj situaciji, zaključio je Živković.



Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: