Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grad Osijek objavio natječaj za zakup poslovnih prostora

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.01.2023. 10:07 
Naslov:  Grad Osijek objavio natječaj za zakup poslovnih prostora
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Grad Osijek objavio je natječaj za zakup poslovnih prostora na području grada.

Predmet zakupa su sljedeći poslovni prostori u Osijeku s djelatnostima koje se mogu obavljati, početnim mjesečnim zakupninama u eurima i kunama, dužini trajanja zakupa i ostalog u vezi poslovnih prostora kako slijedi:

Poslovni prostori se daju u zakup na određeno vrijeme u trajanju od deset godina.

Poslovni prostori pod rednim brojevima 2., 4., 8., 9., 10., 11., 13., 14., 18. i 19. nemaju vlastiti sanitarni čvor. Budući zakupnik može koristiti zajednički sanitarni čvor u vlasništvu Grada Osijeka.

Za poslovne prostore pod rednim brojevima 1., 5. i 17. utvrđuje se rok neplaćanja zakupnine od 30 dana od dana potpisa ugovora o zakupu. Budući zakupnik dužan je urediti navedene prostore, jer isti ne ispunjavaju minimalne tehničke uvjete za obavljanje planirane djelatnosti.

Ostali poslovni prostori daju se u zakup u viđenom stanju.

Kod djelatnosti navedenih u tablici kao obrt i udruge u poslovnom prostoru nije dopušteno obavljanje ugostiteljske i restoranske djelatnosti.
Poslovni prostori pod rednim brojem 18., 19. i 20. nisu slobodni od osoba i stvari.

Ako se ponuditelj natječe za više poslovnih prostora, za svaki je poslovni prostor potrebno dati odvojenu ponudu u posebnoj omotnici, te uplatiti jamčevinu.
Kunski iznos početne mjesečne zakupnine utvrđen je po srednjem tečaju Hrvatske narodne banke za kunu u odnosu na euro, koji je jednak fiksnom tečaju konverzije (1 EUR=7,53450 kn).

Iznos ugovorene mjesečne zakupnine uvećava se za iznos obračunatog porez na dodanu vrijednost po stopi od 25% temeljem Zakona o porezu na dodanu vrijednost.

Ponuda se podnosi u roku navedenom u javnom natječaju, neposredno ili preporučenom pošiljkom u zatvorenoj omotnici na kojoj mora biti naznačeno:
GRAD OSIJEK, KUHAČEVA 9, PONUDA ZA SUDJELOVANJE U JAVNOM NATJEČAJU ZA ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA – NE OTVARATI“, najkasnije do 13. veljače 2023. (ponedjeljak). Otvaranje ponuda bit će održano 16. veljače 2022. (četvrtak) u 12:00 sati, u prostoru gradske uprave Grada Osijeka, velika vijećnica, Kuhačeva 9.




Foto: Osijek031.com/Arhiv

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: