Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Poms: "Bili smo pravi, zaslužili pobjedu koja je jako važna za nas"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.01.2023. 9:25 
Naslov:  Poms: "Bili smo pravi, zaslužili pobjedu koja je jako važna za nas"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Trener Bijelo-plavih Rene Poms nije krio zadovoljstvo nakon pobjede protiv Gorice.

Mislim da smo napravili sve što smo željeli i što smo planirali za ovu utakmicu. Bili smo pravi, zaslužili pobjedu koja je jako važna za nas i sretan sam što smo osvojili ova tri boda, rekao je Poms.

Stvaramo prilike

Mierez je “otvorio” suparnika lijepim pogotkom glavom kojim je nagrađena njegova sjajna partija, a Špoljarić pogotkom u drugoj uzastopnoj utakmici zaključio priču.

Imali smo neke prilike iz kojih smo i brže mogli do drugog pogotka, ali to je nogomet. Za mene je važno da stvaramo prilike, a sigurna sam da ćemo zabijati sve više i više golova. Sretan sam i zbog Špoljarića što je postigao pogodak u drugoj utakmici zaredom i to nas mora činit sretnima.

Prilika mladima

Poms je protiv Gorice ponovo pružio priliku mladim igračima. Filip Živković je debitirao protiv Rijeke pa sada ponovo skupio minutažu, a premijerne prvoligaške nastupe upisali Dominik Babić i Nail Omerović.

To je put kojim želimo ići. Želimo davati priliku mladim igračima i kadgod se za to ukaže prostor to ćemo ponoviti. Nakon 2:0 bila je dobra prilika, dobro su ušli u utakmicu i možemo svi biti zadovoljni zbog toga.

Teško i s Lokomotivom

U ponedjeljak će nogometaši Osijeka imati slobodan dan, pa od utorka sav fokus staviti na pripremu utakmice s Lokomotivom.

Svaka utakmica je teška, nije bilo lako ni protiv Gorive, a isti će biti i protiv Lokomotive. Posebno na domaćem terenu su jaki, imaju mladu i talentiranu momčad tako da nas čeka težak ispit, ali idemo pokušati pobijediti i tu utakmicu, zaključio je Poms.


Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: