Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nogometaši Osijeka počeli s pripremama

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.12.2022. 17:15 
Naslov:  Nogometaši Osijeka počeli s pripremama
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nogometaši Osijeka jutarnjim treningom u ponedjeljak zakoračili su u pripreme za novu sezonu. Treneru Reneu Pomsu odazvali su se svi igrači koji su zaključili jesenski dio sezone, a izostali su tek Ivica Ivušić koji je dio reprezentacije Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru, Petar Brlek koji je u procesu rehabilitacije nakon operacije ligamenata, Mario Jurčević koji je virozan i Ramon Mierez koji će se suigračima priključiti na treningu u srijedu.

Prvom treningu Bijelo-plavih prisustvovali su vratari Marko Barešić i Marko Malenica te igrači Karlo Bartolec, Marin Leovac, Laszlo Kleinheisler, Darko Nejašmić, Vedran Jugović, Diego Barri, Dion Drena Beljo, Amer Hiroš, Mijo Caktaš, Ivan Fiolić, Nikola Janjić, Šime Gržan, Mihael Žaper, Mile Škorić, Danijel Lončar, Ognjen Bakić, Slavko Bralić, Kristian Fućak, Mihret Topčagić, Adrian Leon Barišić, Kristijan Lovrić, Josip Špoljarić, Antonio Mance i Yevgen Cheberko, dok je Ivan Cvijanović trenirao po posebnom programu.

U utorak će se prvoj momčadi priključiti i nekolicina mladih igrača koji su jesenski dio sezone odradili u dresu Cibalije, Vukovara i druge momčadi Bijelo-plavih (Tin Sajko, Šimun Mikolčić, Uwem Alexander, Bruno Unušić, Domagoj Bukvić, Nail Omerović, Marin Prekordravac, Antonijo Ivandić i Amar Zahirović).

Bijelo-plavi će u Gradskom vrtu trenirati do 23. prosinca, dok 2. siječnja momčad odlazi na pripreme u Umag, a naknadno će biti poznati i suparnici u pripremnim utakmicama koje su zakazane za 7., 13. i 14. siječnja.









Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: