Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Izložba fotografija i kratkih priča "Ostati tu"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.12.2022. 8:43 
Naslov:  GISKO: Izložba fotografija i kratkih priča "Ostati tu"
Od 05.12.2022. 16:00 do 09.12.2022. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U povodu Dana Grada, a tijekom mjeseca prosinca u Ogranku Industrijska četvrt Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek može se pogledati izložba fotografija pod nazivom "Ostati tu" autorice Anite Smolka. Izložba se održava u sklopu projekta Mala galerija GISKO.

Riječ je o izložbi fotografija s motivima Osijeka, a kao sastavni dio ove cjeline bit će izložene i kratke priče životnog žanra. "Ostati tu" autorski je rad Osječanke Anite Smolka koja je vrlo svestrana i kreativna osoba. Anita Smolka pronašla je svoje zadovoljstvo u životnom pozivu medicinske sestre. Velika je ljubiteljica prirode i istinski zaljubljenik u pisanu riječ te od najranije mladosti svoje slobodno vrijeme provodi uz knjigu. Autorica se okušala i u pisanju kratkih priča s kojima je sudjelovala na Natječaju za kratku humorističnu priču KLUPKO smijeha i na natječaju Meta FORA. Prvi susret s fotografijom imala je, kako sama kaže, u ujakovoj fotografskoj radnji u centru grada. Mirisi u tamnoj komori i običan papir koja prerasta u čudo zvano fotografija bili su početak jedne nove ljubavi, a posebno stil crno-bijele fotografije.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: