Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Uz Mr. Booth stvorite trajnu foto-uspomenu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.12.2022. 21:01 
Naslov:  Uz Mr. Booth stvorite trajnu foto-uspomenu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Mr. Booth pravi je Mister svakoga vjenčanja, proslave ili privatne zabave! Uz vrhunsku opremu i kvalitetu fotografija, razveselite sebe i svoje goste najpopularnijom atrakcijom svake nezaboravne zabave - automatskom foto kutijom! S raznim rekvizitima začinite fotografiranje, a ovaj će simpatični gospodin u samo nekoliko sekundi izraditi vaše fotografije. Za svaki događaj vi birate svoj personalizirani dizajn koji je u skladu s vašim događanjem. U ponudi imamo i “Guest book” u koji možete zalijepiti fotografiju, te napisati posvetu koja će ostati super uspomena.

Kako se bliže blagdani, a time božićni i novogodišnji domjenci, podignite atmosferu na višu razinu. Želite zanimljivu fotografiju s najdražim kolegom? Neka slikanje s mobitelom i selfiji budu prošlost.

Trenutak koji čuvate u vremenu, osmijeh najdraže osobe ili zagrljaj s najljepšom djevojkom na svadbi... Između vas i Mr. Bootha samo postoji mašta!

Ne propustite pokloniti povjerenje Mr. Boothu, najvažniji trenutak upravo vaš najdragocjeniji trenutak u životu!

Za sve koji nas žele kontaktirati, mogu to učiniti preko Facebook stranice, Instagrama. Sve potrebne informacije možete dobiti i na: tel.: 098 901 90 76, e-mail: [email protected]







[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: