Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Otvorena prva Merkury trgovina u Osijeku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65767
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.12.2022. 8:30 
Naslov:  Otvorena prva Merkury trgovina u Osijeku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sklopu trgovačkog centra Emmezeta u Osijeku, otvorena je prva Merkury trgovina. Lanac trgovina Merkury bavi se distribucijom i prodajom građevinskog materijala te asortimana za opremanje i uređenje doma. Na samom otvorenju kupcima je ponuđen širok izbor ponude sa preko 55.000 artikala.

Tvrtka Merkury osnovana je 1991. godine i od početka svog djelovanja nudi kupcima najkonkurentnije cijene i kvalitetne proizvode uz moto "Renoviraj i opremi jeftinije!"

Merkury trgovine svojim kupcima omogućuju pristup najraznovrsnijom ponudom keramičkih pločica u regiji, izloženoj na brojnim četvornim metrima prostora. Velik izbor dizajna pločica, markiranih poljskih i stranih proizvođača, uključujući proizvođače iz Italije, Njemačke i Španjolske zadovoljavaju i najzahtjevnije ukuse.

Merkury nudi i širok izbor vrata, prozora (drvenih, aluminijskih i PVC) kao i zidnih i podnih panela. Kupci mogu birati između najvećeg izbora lampi i lustera, tapeta, zavjesa, drvene galanterije i tepiha. Tvrtka se može pohvaliti vrlo opsežnim odjelom keramike i sanitarnih armatura kao i cijenom, kvalitetom i izborom građevinske stolarije.

Ovo je prva trgovina lanca Merkury u Hrvatskoj i početak je niza otvorenja u ostalim gradovima. Otvaranje novih objekata odraz je dugogodišnje dosljedne politike tvrtke prilagođenoj ponudi "za svaki budžet".

Pozivamo vas da posjetite novootvorenu trgovinu i iskoristite ponudu s konkurentnim cijenama, brojnim akcijama i mogućnošću prodaje na rate.

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: