Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Županija osigurava ženama poduzetnicama besplatni nastup na Osječkom jesenskom sajmu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.09.2022. 10:14 
Naslov:  Županija osigurava ženama poduzetnicama besplatni nastup na Osječkom jesenskom sajmu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U okviru 25. Osječkog jesenskog sajma, koji se održava od 14. do 16. listopada 2022. godine, bit će organizirana 9. Izložba ženskog poduzetništva. Cilj ove manifestacije je kreiranje novih poslovnih mogućnosti za poslovne subjekte u većinskom vlasništvu žena, upoznavanje tržišta s dostignućima i kreativnošću žena, kao i razmjena iskustava i promoviranje pozitivnog imidža žena u poslovanju. U cilju što kvalitetnije organizacije ove manifestacije, ali i kao direktna podrška ženama poduzetnicima, Osječko-baranjska županija i ove je godine osigurala iznos od 50.000,00 kuna, za koji će biti zakupljen sajamski prostor te opremljeni štandovi na kojima će žene poduzetnice moći besplatno izlagati svoje proizvode.

Sve žene poduzetnice te poslovni subjekti u većinskom vlasništvu žena koji žele sudjelovati i prezentirati svoje djelatnosti, proizvode i usluge u okviru 9. Izložbe ženskog poduzetništva mogu se javiti u Upravni odjel za gospodarstvo Osječko-baranjske županije (e-mail: [email protected], telefon: 031 221-881) ili Osječkom sajmu d.o.o. (e-mail: [email protected], telefon: 031 303-108).

Također, Osječko-baranjska županija sufinancira nastupe na sajamskim manifestacijama i svim ostalim subjektima malog gospodarstva – obrtima, trgovačkim društva i zadrugama, ali i poduzetničkim potpornim institucijama, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima te drugim fizičkim i pravnim osobama koje imaju sjedište na području naše Županije. Informacije o ovim projektima nalaze se na internetskim stranicama Županije.


Tekst: OBZ.hr
Foto: Darko Grundler/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: