Autor |
Poruka |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
sexyback je napisao/la: ›
Kava je jedna (od rijetkih) ugoda koje si priuštim. Ustanem se popodne oko pola 7, skuham PRAVU tursku kavu . jer sve ostalo su blijede kopije, i bauljam po stanu sa šalicom u ruci. Iiiii - to me usrećuje!!
|
takooo lijep osjećajjj |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Oj kavo, srećo moja!!! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...joj, sad sam se sjetila kako sam samo patila u onoj hebenoj pustinji bez turske kave....a glupi Ameri imaju samo one šugave aparate za filter kavu i to još uglavnom bez kofeina....a paketi duuuugo putuju do tamo....joj, jedva preživjeh.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Jutarnja kava dupla doza, popodne popijem još dvije do tri šalice, nekad i navečer
znam popit još koju i još sam živa, ali sam teška ovisnica o kavi. Pijem Nescafe baš iz razloga što je mogu u tolikoj ogromnoj količini popiti a da mi savršeno sjeda u bilo kojem trenutku. Tolika sam ovisnica da sam si nabavila šalicu od Nescafe i žlicu, taman doza.... |
|
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
ne pijem kavu, ali mi se jako svidja kako mirise.. ona prava...mmmm.... dakle samo mirisem ak imam priliku |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Kava mi ne znači baš ništa u životu kao narkotik ali da volim okus - volim |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
Kava mi ne znači baš ništa u životu kao narkotik ali da volim okus - volim
|
Isti slučaj i kod mene. |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
kava? bare 5 šalica dnevno NAJMANJE...
Ujutro prije posla
Na poslu
Na pauzi
Opet na poslu
Doma poslije ručka
Navečer na cugi prvo kava pa ostalo... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Obavezno popijem onu jutarnju, ali nisam ovisna... preko dana, kako kad... nekad popijem preko nekoliko, a nekad mi dovoljna i samo ona jutarnja. I mogu popiti bilo kakvu... tursku, ness, esspreso... bez neke velike razlike, nisam izbirljiva po tom pitanju. Jedino mora biti bez secera! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Pijem samo jednu dnevno, maksimum tri i nikada ne pijem tursku jer je ne podnosim. Soc, fuj!!! Samo espresso i cappuccina razna. Điđe miđe od kave, reklo bi se. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
majaazdaja
Ukupno postova: 207 Spol: Žensko
|
ja prestala pit kavu
jedan dan sam skontala da salicu natezem cijeli isusov dan i da mi uopce nije fina vise i da neznam zast ju pijem...i prestala |
|
_________________ zlo i naopacke |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
ja sam pio minimum 8 komada dnevno.....ustvari ništa drugo osim kave nisam ni pio....
...bili smo u splitu nekih 10-tak dana svirat i ništa drugo osim kave i cigareta....
..vratio sam se kući sa tlakom 180/110..par dana zaredom....
....rekao kako neću pit kavu više....ubrzo nakon toga prestao pušit....
...sad sam si baš super.... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
majaazdaja
Ukupno postova: 207 Spol: Žensko
|
e da mi je pusit prestat |
|
_________________ zlo i naopacke |
|
|
|