s Edunova: Besplatni seminar "Kako iskoristiti EU fondove"
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
ned 04. 06. 2023.
Natjecanje u ama...
55. Orahovačko p...
29. SLUK - Susre...
Kino Urania [1.-...
CineStar Osijek ...
pon 05. 06. 2023.
GISKO: Izložba s...
GISKO: Izložba s...
Dokkica organizi...
Kino Urania [1.-...
CineStar Osijek ...
uto 06. 06. 2023.
GISKO: Izložba s...
GISKO: Izložba s...
Dokkica organizi...
Kino Urania [1.-...
CineStar Osijek ...
sri 07. 06. 2023.
GISKO: Izložba s...
GISKO: Izložba s...
Dokkica organizi...
Kino Urania [1.-...
CineStar Osijek ...
čet 08. 06. 2023.
GISKO: Izložba s...
GISKO: Izložba s...
Dokkica organizi...
Studio Respect b...
pet 09. 06. 2023.
GISKO: Izložba s...
GISKO: Izložba s...
Dokkica organizi...
Studio Respect b...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O namaBesplatni seminar "Kako iskoristiti EU fondove" održat će se u petak, 24. ožujka 2023. s početkom u 17:00 sati u Edunovi.

Ako želite saznati o mogućnostima i prilikama koje nude Europski Fondovi u Republici Hrvatskoj ovo je seminar za vas, naučite kako iskoristiti EU fondove!

Europska sredstva dodjeljuju se u sklopu sedmogodišnjih financijskih razdoblja ili perspektiva te smo upravo na početku novog financijskog razdoblja 2021.-2027.

Omotnica proračuna Europske unije najveća je do sada te iznosi 1.824,3 milijardi eura, a za Republiku Hrvatsku na raspolaganju je više od 25 milijardi eura.

Kome je namijenjen besplatni seminar?
Ovaj seminar namijenjen je osobama koje žele aktivno sudjelovati u iskorištenju sredstava, a nemaju dovoljno znanja da bi napravili projektnu prijavu i proveli EU projekt ili žele započeti karijeru projekt menadžera.

Plan seminara je upoznati vas s osnovnim pretpostavkama za kvalitetnu pripremu projekata po europskim standardima i obrazovnim Programom za voditelje izrade I provedbe projekata financiranih iz EU fondova.

AGENDA
Uvod u EU fondove: Ovaj uvodni dio seminara će objasniti osnovne informacije o EU fondovima, uključujući vrste fondova, njihovu svrhu i način financiranja.

Dostupni fondovi i programi: U ovom dijelu seminara ćemo predstaviti dostupne fondove i programe koje nudi EU. Uključit će se pregled dostupnih sredstava, vrsta projekata i načina prijave.

Uvjeti prijave i priprema dokumentacije: U ovom dijelu seminara ćemo govoriti o uvjetima prijave i pripremi dokumentacije. Polaznici će naučiti kako se prijaviti za fondove i programe, te kako pripremiti potrebnu dokumentaciju.

Budžetiranje projekata: U ovom dijelu seminara ćemo pokriti budžetiranje projekata koje se financiraju putem EU fondova. Polaznici će naučiti kako pripremiti proračun projekta, uključujući i troškove koji se mogu financirati iz EU fondova.

Upravljanje projektima: U ovom dijelu seminara ćemo se fokusirati na upravljanje projektima koji se financiraju putem EU fondova. Polaznici će naučiti kako uspješno upravljati projektima, uključujući planiranje, provedbu i praćenje.

Procjena utjecaja projekata: U ovom dijelu seminara ćemo se usredotočiti na procjenu utjecaja projekata. Polaznici će naučiti kako procijeniti učinak projekta, te kako izvještavati o rezultatima.

Izvori informacija i podrške: U ovom posljednjem dijelu seminara ćemo predstaviti izvore informacija i podrške koji su dostupni polaznicima koji se prijavljuju za EU fondove. To uključuje organizacije koje pružaju informacije i savjete, kao i mreže koje pomažu prijavnicima da se povežu i dijele iskustva.

Što je dobar seminar bez stručnjaka? Kako bi sve bilo vrlo konkretno i korisno za sudionike kolega Toni Žufić, stručnjak područja pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova prezentirati će prilike i mogućnosti najpogodnijih financijskih instrumenata za Vaše ideje.

KAKO SE PRIJAVITI:
Seminar će se održati 24. ožujka 2023. god. od 17:00 do 18:30 sati prostorijama Edunove Osijek, Jägerova 5.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na [email protected]


 Stranica prilagođena ispisu
Francuski buldog štenc...
Pokorny – Fritsch – Gj...
Pomeranci prelepog krz...
Odgajivacnica TOP WINN...

Najave u 24h

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:223

Registrirani online (): Nitko