s Centar za poduzetništvo vas poziva na okrugli stol u okviru projekta fokusiranog na razvoj lokalne zajednice
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
ned 04. 06. 2023.
Natjecanje u ama...
55. Orahovačko p...
29. SLUK - Susre...
Kino Urania [1.-...
CineStar Osijek ...
pon 05. 06. 2023.
GISKO: Izložba s...
GISKO: Izložba s...
Dokkica organizi...
Kino Urania [1.-...
CineStar Osijek ...
uto 06. 06. 2023.
GISKO: Izložba s...
GISKO: Izložba s...
Dokkica organizi...
Kino Urania [1.-...
CineStar Osijek ...
sri 07. 06. 2023.
GISKO: Izložba s...
GISKO: Izložba s...
Dokkica organizi...
Kino Urania [1.-...
CineStar Osijek ...
čet 08. 06. 2023.
GISKO: Izložba s...
GISKO: Izložba s...
Dokkica organizi...
Studio Respect b...
pet 09. 06. 2023.
GISKO: Izložba s...
GISKO: Izložba s...
Dokkica organizi...
Studio Respect b...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O namaCentar za poduzetništvo provodi EU projekt pod nazivom “MI-MODE: Mitigacijski model u kriznim situacijama kao odgovor na potrebe lokalne zajednice“ koji je odobren za financiranje od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 -2020 u okviru poziva za dostavu projektnih prijedloga Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice te potpisan u okviru Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava UP.04.2.1.11.0062.

Svrha projekta je jačanje kapaciteta Prijavitelja i Partnera kao organizacija civilnog društva aktivnih u lokalnoj zajednici za provedbu aktivnosti prilagođenih lokalnim problemima kroz inicijativu mitigacijskog modela kao odgovora na potrebe lokalne zajednice uslijed kriznih situacija.

U okviru projekta provedeno je istraživanje tržišta tj. točnije rečeno mapiranje potreba i usluga lokalne zajednice za upravljanje kriznim situacijama.

Cilj provedenog istraživanja je dobiti odgovor na pitanja koja se postavljaju kao imperativ održivosti i adekvatnog reagiranja na potencijalne krizne situacije. To uključuje istraživanje potreba OCD-ova koji su relevantan dionik lokalne zajednice te usluga koje su potrebne u kriznim situacijama. Istraživanje je pružilo prijeko potrebne smjernice i jasan odgovor na područja jačanja OCD-a kako bi učinkovito zadovoljili potrebe dionika lokalne zajednice u kriznim situacijama. Nadalje, istraživanje je dalo i odgovor koje usluge su potrebne lokalnim OCD-ovima tj. koja su to područja u kojima dionici lokalne zajednice najviše trebaju podršku i uspostavljanje radnog okvira (mitigacijskog modela) u kriznim situacijama.

Ovaj okrugli stol nam omogućuje da zajedno sa dionicima zajednice identificiramo ključne potrebe i usluge koje su potrebne u kriznim situacijama, a koje bi Centar za poduzetništvo mogao ponuditi kako bi zajednica bila bolje pripremljena i osnažena za suočavanje s izazovima. Uz to, naš cilj je uspostaviti suradnju između OCD-ova kako bismo zajednički razvijali inovativna rješenja za učinkovitije upravljanje kriznim situacijama u zajednici.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane građane, dionike lokalne zajednice, OCD-ove i predstavnike jedinica lokalne i regionalne samouprave da nam se pridruže na okruglom stolu koji će se održati 29. ožujka 2023. godine s početkom u 11:00 sati na adresi Centra za poduzetništvo – J.J. Strossmayera 341, 31000 Osijek (narančasta zgrada, prizemlje, konferencijska dvorana A) i svojim odazivom doprinesu zajedničkom cilju učinkovitog upravljanja krizama u našoj lokalnoj zajednici.

Sudjelovanje je moguće isključivo uz prethodnu prijavu putem OBRASCA ZA PRIJAVU. Prijaviti se možete najkasnije do 28. ožujka 2023. do 12:00 sati.

Za više informacija o okruglom stolu, inicijativama Centra za poduzetništvo i druga pitanja, slobodno nam se obratite putem poruke e-pošte: [email protected] ili putem telefona 031/283-970.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Stajališta izražena u ovom članku isključiva su odgovornost Centra za poduzetništvo i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Centra za poduzetništvo.


 Stranica prilagođena ispisu
Odgajivačnica DOMINANT...
Mackica otvorena za dr...
BEZ UPOTREBE OHIGENA I...
Dušan Vitas: Mađarski ...

Najave u 24h

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:227

Registrirani online (): Nitko